Sangerinde: Får lyst til at flygte fra børn

tirsdag d. 25. november 2014 kl: 7. 33 Af: Ritzau Fokus
 

Sangerinden Gwen Stefani ses her med sin yngste søn, Apollo.

Sangerinden Gwen Stefani ses her med sin yngste søn, Apollo. Foto: Charles Krupa/AP

Som mor til tre små børn har den 45-årige sangerinde Gwen Stefani af og til bare lyst til at tage lidt væk fra det hektiske familieliv.

Med to livlige krudtugler og en baby på armen kan det være svært at jonglere med at få tid til det hele, uden at det ramler sammen en gang imellem.

Johnny Reimar: -Sådan startede Dansktoppen

Det oplevede Gwen Stefani, som er mor til drengene Kingston på otte, seksårige Zuma og den ni måneder gamle dreng Apollo, som hun har med sin mand, musikeren Gavin Rossdale. Det forklarede den 45-årige “No Doubt”-sangerinde i talkshowet “Ellen DeGeneres.”

– Det er vanvittigt. Særligt mellem klokken fire om natten til klokken otte er hele huset et kaos, sagde Stefani, som nogle gange bare gerne ville smække døren for en stund i det til tider kaotiske småbørnsliv.

– Da vi her den anden dag kørte hjem, tænkte jeg på at tage på motel. Hvis jeg bare lige kunne finde et motelværelse, tage derhen og forsvinde fra mit liv, jokede sangerinden.

“The Voice”-dommeren havde taget drengene med backstage til talkshowet, og programmets vært, Ellen DeGeneres, roste børnene for at være så søde.

– De har egentligt ikke rigtig lyst til at komme med til optagelserne af “The Voice”, men det her ville de så gerne med til, sagde sangerinden om sine tre drenge.

Ud over sin dommertjans i “The Voice” kan Gwen Stefani også skrive skuespiller og designer på sit CV.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu