Sangerinde fik englevinger i hovedet

torsdag d. 4. december 2014 kl: 13. 33 Af: Ritzau Fokus
 

Her optræder sangerinden Ariana Grande til optagelserne af Victoria's Secret-modeshowet, som nær havde væltet hende omkuld.

Her optræder sangerinden Ariana Grande til optagelserne af Victoria’s Secret-modeshowet, som nær havde væltet hende omkuld. Foto: Joel Ryan/JOEL RYAN/INVISION/AP

Under modeshowet til Victoria’s Secret var sangerinden Ariana Grande lige ved at blive nedlagt af modellen Elsa Hosks kæmpe englevinger.

Vild Med Dans: Så gik den ikke længere

Selv om verdens topmodeller spankulerer stilsikkert af sted på catwalken, kan det alligevel gå galt i ordets bogstaveligste forstand for de langbenede skønheder.

Da lingeri-giganten Victoria’s Secret afholdt deres årlige modeshow tirsdag aften var sangerinden Ariana Grande hyret til at spille til modellernes millionkroner dyre undertøjsfremvisning.

Men den 21-årige sangsild kom i karambolage med modellen Elsa Hosks fastspændte englevinger og var lige ved at blive dasket ned af dem, inden hun nåede at bukke sig.

– En Victoria’s Secret-engel kom ved et uheld til at smække mig i hovedet med sine vinger, og det var fantastisk, skriver sangerinden på sin Twitterkonto og ledsager beskeden med ordene:

– Bang, bang i mit hoved.

Og sangerinden havde endda også problemer med de flagrende vinger inden sin optræden, fortalte hun tidligere.

– Var så nervøs og spændt på kjoleprøvningen, at jeg næsten med hovedet først gik ind i en englevinge og døde, jokede hun på sin Instagram-profil, hvor hun ellers delte adskillige billeder fra showet.

Også musikerne Ed Sheeran og Hozier optrådte til showet, som bliver vist på den amerikanske tv-station CBS den 9. december.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu