Sangerinde finder edderkop i sit øre

mandag d. 3. november 2014 kl: 7. 18 Af: Ritzau Fokus
 

I en hel uge havde Katie Melua ufrivilligt besøg af en lille edderkop, der boede inde i hende.

I en hel uge havde Katie Melua ufrivilligt besøg af en lille edderkop, der boede inde i hende. Foto: KÜRSTEIN BENJAMIN/BENJAMIN KÜRSTEIN

I en hel uge havde sangerinden Katie Melua problemer med hørelsen, og da hun tog til lægen, fandt lægen en edderkop inde i hendes øre.

Johnny Reimar: -Sådan startede Dansktoppen

Alle mennesker har ørevoks i øret, men det er de færreste, der har en edderkop derinde.

Det kan den georgisk/britiske sangerinde Katie Melua dog nu prale med, at hun har prøvet. På sin Instagram-profil afslørede hun nemlig i sidste uge, at hun var ved sin læge for at blive tjekket for en konstant støj i sit øre, da lægen fandt et ottebenet insekt derinde.

– Jeg brugte nogle gamle høretelefoner, som skal helt ind i øret, for at slippe for støj på en flyvetur. Den lille edderkop har åbenbart gemt sig i høretelefonerne og kravlet ind i mit øre og boet i en uge. Men bortset fra lidt uro derinde har det slet ikke været et problem, skriver sangerinden om episoden på Instagram.

Da doktoren fjernede edderkoppen fra Meluas øregang, var det lille insekt stadig i live. Og selv om dyret ikke var særlig stort, forskrækkede det alligevel 30-årige “Nine Million Bicycles”-sangerinde.

– Den så FRYGTINDGYDENDE ud på doktorens kamera, men da den kom ud, var den ret lille. Nu er den i dette lille rør, hvor den ser ud til at have det fint, skriver musikeren om et Instagram-billede af den lille edderkop.

Se en video af sangerindens bizarre fund her: http://instagram.com/p/uqgHIBCVLk/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu