Sangerinde gravid med sit andet barn

lørdag d. 23. august 2014 kl: 12. 39 Af: Ritzau Fokus
 

Projekt baby har stået højt på sangerinden Saseline Sørensens to-do-liste. Nu er hun endelig gravid med sit andet barn.

Tidligere i august fortalte sangerinden Saseline Sørensen, at “projekt baby” stod højt på hendes to-do-liste. Men allerede der gemte hun på den søde hemmelighed, som hun nu stolt og lykkeligt har delt på de sociale medier.

“Min lille hemmelighed er ude,” skriver Saseline Sørensen til et skanningsbillede af den lille guldklump, som hun har postet på sin Instagram-profil med små symbolbilleder af en sutteflaske og et lyserødt hjerte.

Dansk sangerinde er på lejlighedsjagt i Barcelona

Sangerinden skriver til billedet, at hun er 14 uger henne, hvilket betyder, at hun kan se frem til et lille vinterbarn.

Faren til barnet er Saseline Sørensens kæreste Michael Dreyer, der bliver far for første gang. Ifølge Saseline er kæresten meget spændt og glad til det kommende kapitel i deres fælles liv, har hun fortalt til Ekstra Bladet.

Saseline Sørensen har i forvejen den seksårige søn Sean, som hun har med den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein. Hun ser meget frem til at danne rammerne om sin lille familie med Michael Dreyer, eftersom forholdet med Fetterlein var meget turbulent og gjorde hende til enlig mor.

Saseline Sørensen og kæresten ved endnu ikke, om maven gemmer på en lillebror- eller søster til Sean.

Se fotos: Stjernerne strålede til stor skønhedsfest

Der er et lille babyboom blandt de danske sangerinder, for Alphabeat-sangerinden Stine Bramsen kan føde sin søn ethvert øjeblik.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu