Sangerinde: -Mit liv har været et helvede

tirsdag d. 4. juli 2017 kl: 6. 30 Af: Ritzau Fokus
70th Cannes Film Festival - Screening of the film The Meyerowitz Stories (New and Selected) in competition - Red Carpet Arrivals
Mary J. Blige brød sidste år med ægtemanden gennem 12 år. Foto: Regis Duvignau/Scanpix (Arkivfoto)

Den grammyvindende No More Drama-sangerinde Mary J. Blige brød sidste år med ægtemanden gennem 12 år.

Efter 12 års ægteskab bekendtgjorde Mary J. Blige i sommeren 2016, at hun skulle skilles fra manageren Martin “Kendu” Isaacs.

Knap et år efter bruddet satte sangerinden i weekenden ord på skilsmissestriden i forbindelse med en paneldiskussion på festivalen Essence Festival i New Orleans i den amerikanske delstat Louisiana.

Pengepalaver: Eksmand trygler kendt sangerinde om hjælp

Det skriver blandt andet Entertainment Weekly.

– Jeg ved ikke, om folk har set de sidste fem eller otte år af mit liv, men det har været et helvede. Det har været grimt og ubehageligt. Midt i alt det har jeg også kæmpet for mit liv, mit ægteskab og mine værdier, sagde hun foran det fremmødte publikum ifølge mediet.

“Uforsonlige forskelle”

Den grammyvindende No More Drama-sangerinde begærede ifølge New York Daily News skilsmisse på grund af “uforsonlige forskelle”.

Efterfølgende anmodede Martin “Kendu” Isaacs retten om at få ægtefællebidrag og finansiel hjælp til advokatregningerne fra sin celebre eks, og den fejde fortsætter stadig i retten.

Over for publikummet til arrangementet på Essence Festival udtrykte Mary J. Blige stor frustration over skilsmissestridighederne:

Divasangerinde bekræfter: -Jeg skal skilles

– Jeg ville ikke skilles, men jeg havde ikke noget valg. Jeg troede virkelig, at jeg havde fundet mit livs kærlighed.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu