Sangerinde og sportsstjerne: -Nu er vi gift

torsdag d. 7. juli 2016 kl: 13. 37 Af: Ritzau Fokus
Russell Wilson, der til dagligt spiller for Seattle Seahawks, og sangerinden Ciara har nu officielt sagt ja til hinanden. Her ses parret sammen i maj måned til Billboard Music Awards.
Russell Wilson, der til dagligt spiller for Seattle Seahawks, og sangerinden Ciara har nu officielt sagt ja til hinanden. Her ses parret sammen i maj måned til Billboard Music Awards. Foto: Richard Shotwell/RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP

Det foregik diskret og skjult for medierne, da sangerinden Ciara og fodboldspilleren Russell Wilson sagde ja til hinanden.

Sangerinden Ciara, der står bag numre som “1, 2 Step” og “I Bet”, er blevet gift med den amerikanske fodboldspiller Russell Wilson, der til dagligt spiller i klubben Seattle Seahawks.

Det skriver det amerikanske medie ABC News, efter at parret på de sociale medier har slået et billede op, hvor den 30-årige sangerinde er iklædt brudekjole og med brudebuket i hånden, mens 27-årige Russell Wilson er iklædt smoking.

Hollywood-par er blevet forældre

– Vi er Wilson’erne, skriver sangerinden, der før brylluppet lød efternavnet Harris, til billedet.

Parret annoncerede deres forlovelse i marts måned, og de to har været meget åbne omkring, at de på grund af deres religiøse tro ville vente med intimt samvær til efter brylluppet.

– Hun har været igennem nogle hjertesorger. Jeg har været igennem nogle hjertesorger. Men jeg skal ikke lyve for jer alle sammen nu. Jeg har brug for, at I alle sammen beder for os, har Russell Wilson tidligere udtalt til San Diego’s Rock Church.

Det er første gang, at sangerinden bliver gift. Ciara har i forvejen sønnen Future Zahir Wilburn fra et tidligere forhold til rapperen Future. Russell

Wilson har tidligere været gift med sin ungdomskæreste, men de to gik fra hinanden i 2014.

Lykkelig sangerinde jubler: -Jeg skal være mor

Se parrets bryllupsbillede her:

We are The Wilsons!

A photo posted by Ciara (@ciara) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu