Sangerinde: -Skilsmissen knuste mine drømme

søndag d. 10. juli 2016 kl: 7. 34 Af: Ritzau Fokus
Gwen Stefani med Blake Shelton til Vanity Fairs Oscarfest i februar.
Gwen Stefani med Blake Shelton til Vanity Fairs Oscarfest i februar. Foto: Evan Agostini/EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Sangerinden Gwen Stefani fik sine drømme om den lykkelige familie knust, da skilsmissen fra musikeren Gavin Rossdale blev en realitet.

Popsangerinden Gwen Stefani, der står bag numre som “Hollaback Girl” og “Misery”, fik med skilsmissen fra musikeren og skuespilleren Gavin Rossdale knust sine drømme og kom på usikker grund.

Det fortæller hun til Harper’s Bazaar og tilføjer, at skilsmissen blev et nyt lavpunkt i hendes liv.

Rockmusiker begræder stjerneskilsmissen

– Mine drømme blev knust. Det eneste, jeg ville i hele mit liv, var at få babyer og blive gift ligesom mine forældre, fortæller sangerinden, der måtte se sit ægteskab krakelere efter tretten år.

Sammen med Gavin Rossdale nåede “Cool”-sangerinden at få tre børn, og hun fandt det i starten utrolig svært at skulle dele forældremyndigheden over børnene.

– Det var så sindssygt, fordi ikke alene faldt min familie fra hinanden, men så bliver mine børn taget væk halvdelen af tiden, så jeg tænkte virkelig: ‘Hvad? Hvad gjorde jeg’, lyder det fra stjernen.

Berørt sangerinde hylder mobbeoffer på scenen

46-årige Gwen Stefani har efter sin skilsmisse fra Gavin Rossdale fundet sammen med sangeren Blake Shelton, og i interviewet med Harper’s Bazaar fortæller hun, at det forhold udviklede sig i takt med, at de begge blev skilt.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu