Sangerinde skudt efter koncert

lørdag d. 11. juni 2016 kl: 10. 49 Af: Ritzau Fokus
 

Mand gik direkte hen og skød Christina Grimmie, da hun skrev autografer efter koncert i Florida.

Den 22-årige amerikanske sanger Christina Grimmie, som slog igennem i det amerikanske talentshow The Voice, blev skudt og dræbt af en mand fredag, da hun var ved at skrive autografer i Florida, oplyser den amerikanske tv-station ABC News.

Grimmie blev hårdt såret bragt til et hospital efter skudangrebet. Hun døde kort efter indlæggelsen.

Gerningsmanden gik ifølge politiet direkte frem til Grimmie og affyrede flere skud mod hende. Angrebet fandt sted efter Christina Grimmie havde givet koncert i Florida.

– Det er med tungt hjerte, at vi kan bekræfte, at Christina er død og er vendt hjem til Gud. Hun blev skudt under sin koncert Orlando, hedder det i en udtalelse fra Grimmies pressetalsperson.

Havde to våben på sig

Manden, som skød Grimmie, havde to våben på sig, oplyser politiet i Orlando.

Det er uklart, hvordan manden var i stand til at trænge ind på koncertstedet Plaza Live Theater. Motivet for hans handling er ligeledes ukendt.

Koncerten var afsluttet, og Grimmie og bandet Before You Exit var ved at give autografer, da skuddene blev affyret. Det var lidt efter klokken 22.

Gerningsmand skød sig selv

Ifølge politiet kastede Grimmies bror sig over angriberen, efter at han havde såret stjernen med flere skud. Under håndgemænget skød gerningsmanden sig selv.

– Grimmies bror kastede sig øjeblikkeligt over angriberen. Denne skød sig selv under kampen og blev erklæret død på stedet, siger politiets talskvinde.

Nyheden om Grimmies død spredtes hurtigt på sociale medier, hvor mange fans udtrykker chok og vrede.

Klublegende er pludseligt død: Fodboldverdenen er i sorg

Grimmie vakte opsigt som teenager med sine egne versioner af forskellige hits og fik mange følger på YouTube. I 2011 fik hun sin debut med udgivelsen af Find Me.

Dansk ungdomsstjerne er død: -Var fræk som en slagterhund


/ritzau/Reuters

Del din kommentar

Forsiden lige nu