Sangerinde sporløst forsvundet

mandag d. 16. maj 2016 kl: 18. 59 Af: Ritzau Fokus
 
Sinead O'Connor er sporløst forsvundet nær Chicago. Foto: Facebook.

Sinead O’Connor er sporløst forsvundet nær Chicago. Foto: Facebook.

Verdenskendt sangerinde cyklede en tur søndag morgen og er ikke vendt tilbage, siger amerikansk politi.

Politiet i den amerikanske delstat Illinois leder efter sangerinden Sinéad O’Connor, der er meldt savnet.

Afsløring: Mariah Carey lider af psykisk sygdom

– Wilmette politi vil gerne tjekke op på Sinéad O’Connors velbefindende, skriver det lokale politi i en meddelelse.

Hun forlod Chicago-forstaden Wilmette søndag morgen omkring klokken 6.00 for at cykle en tur og er ikke kommet tilbage, står der i meddelelsen.

Politiet har fået et opkald fra en person, der er bekymret for Sinéad O’Connor, men har ellers ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt. Det er ikke umiddelbart klart, hvad den irske sangerindes tilknytning til Wilmette er.

Medicinsk behandling

Tilbage i november modtog hun medicinsk behandling efter at have truet med at begå selvmord i et opslag på Facebook. Her skrev hun, at hun havde taget en overdosis.

Ifølge mediet TMZ blev O’Connor sidst set på en elcykel med en lyserød kurv iført sorte læderbukser og en sweatshirt med “Ireland” – hendes hjemland – trykt på ryggen.

Sangerinden blev for alvor kendt i slutningen af 1980’erne, da hun udgav albummet “The Lion and the Cobra. Kort tid senere kom hendes kommercielle gennembrud med sangen “Nothing Compares 2 U”, der er skrevet af nyligt afdøde Prince.

Kontroversielle optrædener og udtalelser

Hun har også gjort sig bemærket med en række kontroversielle optrædener og udtalelser og blandt andet ytret sig om religion, kvinders rettigheder og misbrug af børn.

Sinéad O’Connor optrådte i 2007 på Smukfest. En optræden, hvor sangerinden ifølge anmelderne virkede fraværende. Bedre stod det efter sigende til ved Tønder Festival i 2013, hvor hun fik fine anmeldelser efter sin optræden.

Politiet leder igen efter Sinéad O'Connor

Sinéad O’Connor er født i Irland og er i dag 49 år.

/ritzau/Reuters

Del din kommentar

Forsiden lige nu