Sangerinden Coco har aldrig været i tvivl

lørdag d. 3. august 2013 kl: 11. 44 Af: Ritzau Fokus
 

Quadron optrådte hos tv-legenden David Letterman forleden. Foto: Scanpix, Reuters, KEVIN LAMARQUE

For sangerinden Coco har der aldrig været nogen tvivl. Hun skulle nok blive til noget.

For nylig kunne man se danske Quadron optræde hos tv-værten David Letterman. Den danske sangerinde, Coco Maja Hastrup Karshøj, der er stemmen i duoen, gav iført røde bukser, sort top og rød jakke alt, hvad hun kunne, på den lille scene i studiet hos den anerkendte tv-vært.

– At optræde hos Letterman har altid været et mål for mig, lige siden vi lavede den første plade. Det var det ultimative mål for mig, fortæller sangerinden, der går under navnet Coco O.

– Men allerede inden, jeg skulle optræde der, var det ikke længere min største drøm. Der sker en udvikling, og nu har jeg sat mig nye mål. Jeg vil gerne optræde til Grammy-uddelingen for eksempel og få lov at optræde i flere amerikanske tv-shows.

– Så længe jeg kan spille min egen musik, så er jeg ligeglad hvilket show, det er. Der er jeg ikke så snobbet, siger hun og griner.

Men trods smilet er der ingen tvivl om, at hun mener det alvorligt, når hun taler om fremtidsdrømmene.

– Vi har hele tiden øjnene på næste mål, også selvom det går godt lige nu. Det er mega fedt, men der er fucking lang vej endnu, siger hun.

Duoen, der også består af sangskriveren og produceren Robin Hannibal, udkom med deres første plade i 2009, men har for alvor bidt sig fast i den danske musikscene med albummet “Avalanche” der udkom i juni i år.

Robin Hannibal og Coco O. bosatte sig for et par år siden i Los Angeles, og det skulle vise sig at være en klog beslutning.

– Det har betydet alt. Både for hvad, der er sket her hjemme og for hvad, der er sket i USA, siger duoen.

– Muligheden for at lave den slags plade, vi gerne ville, med de mennesker, vi gerne ville, og at kunne fordybe sig på den måde, den eksisterer stort set ikke her hjemme i Danmark.

– Vi har brugt et år, 12 timer om dagen, seks dage om ugen. Det kræver også, at man ikke er blandt sine venner og sin familie, og at man ikke har det for godt på en måde, siger de.

Men med bopæl i USA har det også været svært for dem at følge med i, hvordan deres musik egentlig blev modtaget i Danmark.

– Vi har bare oplevet det fra distancen og gennem familie og venner. Vi har jo ikke været her så meget, og så er det svært at have fingeren på pulsen, siger Robin Hannibal.

Men deres nyeste single “Hey Love” bliver massivt spillet i radioen og duoen kunne fylde hele Odeon-teltet og mere til på Roskilde Festival. Der er ingen tvivl om, at de er et af de hotteste navne på den danske musikscene lige nu.

For Coco O. er det en kulmination, hun har ventet på.

– Jeg har altid følt mig som en stjerne. Når man tror rigtig meget på det, man laver – og det har jeg gjort fra starten, ellers ville jeg ikke lave det – så har man det nok mere bare sådan følelsen af “endelig”. Jeg har ventet på, at folk skulle få øjnene op for det og se, at det er noget specielt, siger hun.

Quadron kan opleves ved et par koncerter i Danmark til efteråret i både København og Aarhus.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu