Sangfugl raser over kendt eks: -Han dumpede mig over sms

torsdag d. 20. oktober 2016 kl: 18. 23 Af: Ritzau Fokus
perrie-edwards
Perrie Edwards fra pigegruppen Little Mix har været med til at skrive nummeret "Shout Out To My Ex" om parrets brud. Foto: Instagram.

Perrie Edwards påstår, at Zayn Malik brød parrets forlovelse over en besked. Han hævder, at det ikke er sandt.

Bryllupsklokkerne kimede i det fjerne, da det forhenværende One Direction-medlem Zayn Malik friede til sangerinden Perrie Edwards fra pigegruppen Little Mix i 2013 efter knap to år sammen som kærester.

Men parret nåede aldrig til alters, og efter fire års forhold, en forlovelsesring og en par-piercing i næsen, kølnede kærligheden pludseligt af.

Iskold romance

Faktisk blev romancen iskold, da Malik skrottede Edwards, som hævder, at han endda gjorde det forbi over en sms.

Sådan lyder hendes udlægning af den kuldsejlede kærlighed i Little Mix’ kommende biografi, “Our World”, som avisen The Sun nu bringer et uddrag af.

– Det var forfærdeligt – den værste periode i mit liv. Vores fire år lange forhold, hvoraf to af dem var som forlovede, sluttede over en simpel sms. Bare sådan.

Kendispar går hvert til sit

– Selv om vores karriere gik forrygende, var det utrolig svært for mig, siger Edwards i biografien ifølge The Sun.

Zayn: Dumpede ikke kæresten over sms

Forlydenderne om, at Malik dumpede sin forlovede over sms, har svirret længe, men i et interview med Fade Magazine sidste år, hævdede Malik, at det slet ikke passede.

– Jeg har mere respekt for Perrie end at afslutte det over sms. Jeg elsker hende højt, og det vil jeg altid gøre, og jeg ville aldrig nogensinde bryde vores fire år lange forhold over en besked, sagde han til magasinet i november 2015.

– Hun ved, at det er sandheden, og det burde offentligheden også vide. Jeg vil ikke forklare, hvordan jeg gjorde det forbi, men offentligheden skal vide, at det ikke skete over sms.

Hvad der er op og ned i parrets kærlighedssaga, ved kun partnerne selv, men Maliks repræsentant bekræftede bruddet i august 2015.

Hjerteknuser kvittede boyband: -Jeg har ikke angst mere

I marts måned i år stod Malik officielt frem som kærester med supermodellen Gigi Hadid, som han stadig danner par med trods et kortvarigt brud.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu