Susan Boyle afslører: Det fejler jeg

mandag d. 9. december 2013 kl: 10. 27 Af: Ritzau Fokus
 
Den skotske sangerinde håber, at mennesker omkring hende vil få en større forståelse for, hvorfor hun gør, som hun gør, efter hun har fået stillet diagnosen.

Den skotske sangerinde håber, at mennesker omkring hende vil få en større forståelse for, hvorfor hun gør, som hun gør, efter hun har fået stillet diagnosen. Foto: Scanpix, AFP, YOSHIKAZU TSUNO free

Som barn fik hun at vide, at hun havde en hjerneskade, men det viste sig at være en fejl.

Sangerinden Susan Boyle blev kendt i 2009-udgaven af tv-programmet “Britain’s Got Tallent”. Hun forbavsede både publikum og dommere med en enestående version af sangen “I have a dream” fra musicalen “Les Misérables” og har siden solgt millioner af albums.

Susan Boyle angrebet af en bande af teenagere

Men den skotske stjernes liv har ikke altid været nemt, da hun siden hun var barn havde fået at vide, at hun havde en hjerneskade. Det viste sig dog at være en fejl, og nu afslører realitystjernen, at hun har fået konstateret Aspergers syndrom i et interview med The Observer. Det skriver BBC News.

– Jeg fik en forkert diagnose som barn. Jeg fik at vide, at jeg havde en hjerneskade. Jeg vidste, at det var et uretfærdigt mærkat. Nu har jeg fået en større forståelse for, hvad der er galt, og jeg føler mig lettet og en smule mere afslappet, siger sangerinden ifølge BBC.

Aspergers syndrom er en form for autisme, hvor personer, der lider af sygdommen har svært ved at agere i sociale sammenhæng og ofte vanskeligheder med nonverbal kommunikation.

Sygdom stopper sangfugl: Usikker på turné

Sangerinden mener, at diagnosen ikke som sådan vil gøre en forskel i hendes liv, men håber at folk vil behandle hende bedre, da de vil have en større forståelse for hendes tilstand.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu