Gravid sangstjerne: Jeg kaster op hver dag

lørdag d. 7. december 2013 kl: 13. 51 Af: Ritzau Fokus
 
Kelly Clarkson glæder sig til at blive mor, men nyder bestemt ikke tiden som gravid. Den er nemlig præget af meget kvalme og opkast.

Kelly Clarkson glæder sig til at blive mor, men nyder bestemt ikke tiden som gravid. Den er nemlig præget af meget kvalme og opkast. Foto: John Shearer JOHN SHEARER/INVISION/AP

Det er bestemt ikke altid lige let at være gravid. Og det kan sangerinden Kelly Clarkson tale med om.

Nogle kalder det “den søde ventetid”. Men for sangerinden Kelly Clarkson er de første måneder af hendes graviditet alt andet end en nydelse.

Deltagere i sangkonkurrence knalder som kaniner

– Jeg kaster op i hvert fald ti gange om dagen. Det er virkelig skidt og rigtigt klamt, siger den 31-årige sangerinde fra Texas til tv-værten Ellen DeGenres ifølge Female First.

Clarkson, der hitter med sangen “Since U Been Gone”, er 11 uger henne og føler sig langt fra på toppen.

Udover kvalme og opkast så har hormonerne også gjort, at hun ikke ligefrem føler sig super attraktiv og lækker.

– Alle siger, at du skinner, dit hår er smukt og dine negle er skønne, når du er gravid. Det er bare løgn. Mine negle er korte, mit hør falder hele tiden af og jeg skinner ikke, siger Kelly Clarkson om den første tid.

Trods de fysiske forandringer glæder den amerikanske sanger sig til familieforøgelsen, som hun for nyligt på Twitter kaldte “den bedste tidlige julegave nogensinde”.

Skyldtynget sangerinde overvejer konstant karrierestop

Clarkson brød igennem i 2002, da hun vandt “American Idol”, og det er hendes første barn, som hun venter til juni med sin manager Brandon Blackstock.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu