Sara Maria vil være skuespiller

søndag d. 3. januar 2016 kl: 15. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Sara Maria Franch-Mærkedahl har en drøm om at blive skuespiller. Foto: Facebook

Sara Maria Franch-Mærkedahl har en drøm om at blive skuespiller. Foto: Facebook

Sara Maria Franch-Mærkedahl drømte som barn om en karriere som skuespiller

Med en far, der var cirkus-artist, lå det i kortene, at Sara Maria Franch-Mærkedahl skulle optræde – på en eller anden måde.

Som barn drømte hun om at blive skuespiller, fortæller hun i et interview til ChriChri.

Dansk TV-ansigt sætter millionhybel til salg

– Da jeg var barn, ville jeg gerne være skuespiller. Fra jeg var lille, har jeg været med min far rundt i verden, når han skulle optræde. Og det at stå på scenen syntes jeg allerede dengang, jeg var lille, var spændende.

Hun har dog været vidt omkring i sin karriere, der startede med et en uddannelse som markedsøkonom med speciale i marketing og kommunikation – noget, der egentlig skulle ruste Sara Maria til en karriere som selvstændig.

Fedt at være foran kameraet

Ifølge Sara Maria Franch-Mærkedahl er hun født med et “underholdnings-gen”:

– Jeg tror bare, jeg er født med et underholdnings gen. Jeg kan godt lide at underholde folk. Fortælle dem noget – men det er også rigtig vigtigt for mig, at seerne/tilskueren ved, at jeg vil den noget og kan mærke det.

Sara Maria har travlt med nye projekter – blandt andet en løbebog og så er der flere hemmelige projekter på vej. Men familien har også høj prioritet.

Her er danske kendisser på ferie

– Mine familie-relationer har altid været rigtig gode og tætte. Jeg er meget tæt med min familie, og det har selvfølgelig også smittet af på den måde, jeg har det og er overfor pigerne (Sara Maria har to døtre, red.).

– Jeg tror, at det, at få børn, sætter tiden i perspektiv. Jeg er blevet meget mere effektiv, fordi jeg ved, at jeg er begrænset af mine timer i de uger, jeg har pigerne. Der skal jeg være færdig til tiden, så de ikke sidder på ventebænken og ikke er blevet hentet.

Del din kommentar

Forsiden lige nu