Sara Marias nye job: Skal være cirkus-prinsesse

fredag d. 25. december 2015 kl: 8. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

Sara Maria Franch-Mærkedahl skal præsentere kunstnere i Cirkus Arena

Sara Maria Franch-Mærkedahl har fået nyt job. Hun skal, sammen med Patrick Berdino, præsentere kunstnere i manegen hos Cirkus Arena.

– Det bliver en vild oplevelse i 2016. Jeg glæder mig til at komme tæt på publikum og give nogle kram. Så har jeg også tænkt, at jeg nu har fået muligheden for virkelig at udfordre mig selv, og derfor er jeg kommet med nogle forslag til, hvad jeg måske også kunne bidrage med i manegen. Hvad det bliver, må jeg overraske med, siger Sara Maria til Billed-Bladet.

Dansk TV-ansigt sætter millionhybel til salg

Ugebladet kan i øvrigt fortælle, at Sara Maria selv har cirkusblod i årene – hendes far, Seid Mærkedahl, har været cirkus-artist og optrådt med balance- og tryllenumre i hele verden.

Far er stolt

Sara Marias far er da også stolt over, at datteren nu træder i hans fodspor.

– Min far er meget stolt, og jeg glæder mig til at mærke noget af det, som min far har oplevet, fortæller Sara Maria til Billed-Bladet.

Her er danske kendisser på ferie

Det kommer selvfølgelig til at få en betydning for hendes to døtre, at mor skal i cirkus, men de får nok lov til at komme med:

– Noget af tiden kommer pigerne med, men det er vigtigt, at Kastanje passer sin skole. Jeg har også fået en personlig assistent, som tager med og hjælper med pigerne, når jeg er af sted, lyder det fra den nye cirkusprinsesse

Del din kommentar

Forsiden lige nu