Se billedet: Topløse Grünewald på Roskilde

torsdag d. 29. juni 2017 kl: 9. 24 Af: Elo Christoffersen

En ung fyr fik for nogle år siden et skønt syn. Her stod Sarah Grünewald nemlig en tidlig morgen helt topløs på Roskilde Festival.

Tv-vært Sarah Grünewald afslører hun for år tilbage var topløs på Roskilde Festival.

Det skriver hun i et opslag på Instagram.

En ung fyr fik i hvert fald for nogle år siden et skønt syn.

Topløs på festivalpladsen

En søndag morgen ved 07-tiden stod Sarah Grünewald nemlig topløs på festivalpladsen.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Årsagen var, at hun og en fotograf tidligt om morgenen var kørt til Roskilde Festival for at fotografen Bjarke Johansen kunne få nogle billeder af den flotte tv-vært, som skulle bruges i fotografens bog.

Denne unge fyr, der så Sarah Grünewald topløs på festivalpladsen, kan – hvis han husker det – slappe helt af. For han havde ikke fået for meget fjolletobak. Han så rigtigt.

– Bjarke sad på jorden et godt stykke væk, i hvert fald ude af syne for den meget unge fyr, som på et lidt mere hallucinerende stof end øl, fik sig en oplevelse, da han kom gående og så mig, flagrende alene, i bare bryster midt i smatten.

– Hvis han ikke havde endt med at se Bjarke, og fik bekræftet at jeg rent faktisk stod der, ville han helt sikkert stadig være i tvivl den dag idag! I’ll never forget that face Nå- en lille historie fra det virkelig liv God Roskilde venner! Don’t let the Rain stop the Party, skriver Sarag Grünwald på Instagram.

Billedet, som Sarah Grünewald deler på Instagram, er blevet censureret lidt med Roskilde-logo henover brysterne.

TV2 afslører: -Derfor får Christiane comeback

Se billedet nedenunder…

💥Søndag morgen på Roskilde for nogle år siden.💥 Min gode ven, også en af mine yndlings fotografer @bjarkejohansen , skød billeder til hans fantastiske bog @100greatdanes . Vi kørte fra Kbh.til Roskilde Festival kl.4.30 søndag morgen for at ramme en meget stille (foto venlig) og søvnig festival plads. Tror kl.var 7.00 da vi tog det her, og Bjarke sad på jorden et godt stykke væk, ihvertfald ude af syne for den meget unge fyr, som på et lidt mere hallucinerende stof end øl, fik sig en oplevelse, da han kom gående og så mig, flagrende alene, i barre bryster midt i smatten. Hvis han ikke havde endt med at se Bjarke, og fik bekræftet at jeg rent faktisk stod der, ville han helt sikkert stadig være i tvivl den dag idag! I'll never forget that face😂🙏🏻👌🏻 Nå- en lille historie fra det virkelig liv❤️ God Roskilde venner! Don't let the Rain stop the Party😘❤️#roskildefestival #rf2017 #raindance #blackandwhite #model #sarahgrünewald #whiteskirt #beautifulmorning #lsd

A post shared by Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on


Del din kommentar

Forsiden lige nu