Vild med dans-værts femte sæson bliver måske nemmeste

torsdag d. 24. august 2017 kl: 6. 06 Af: Ritzau Fokus

Sarah Grünewald ser frem til en Vild med dans-sæson, der formodentlig bliver nemmere end de foregående.

Når TV 2 til efteråret blænder op for 14. omgang af den populære dansekonkurrence “Vild med dans”, bliver det Sarah Grünewalds femte efterår, hvor hun hver fredag skal trække i det store skrud på det bonede gulv.

Nemmere tjans i denne omgang

Selv regner hun med, at det i denne omgang vil blive en nemmere tjans, end da hun i seneste sæson havde et barn på et halvt år derhjemme, og forrige sæson var hun gravid.

– Jeg glæder mig så vanvittigt til denne sæson! Jeg er ikke gravid, jeg sover bedre om natten end sidste år, og min træner har sørget for, jeg ikke behøver trække maven ind, skriver Sarah Grünewald i et opslag på sin Instagram.

På billedet sidder tv-værten med sølvfarvet og lilla glimmer i rigelige mængder i ansigtet, fra da hun optog traileren til den kommende sæson af det populære danseprogram.

– Hende fra Vild med dans-traileren, som havde skærmen fyldt med flimmer, da hun hentede sin søn i vuggestuen, skriver værten selv i indslaget.

Blev mor i 2016

Sarah Grünewald fødte sin søn i marts 2016, og den lille purk må altså være noget mere medgørlig, end han var i efteråret sidste år.

I hvert fald skrev hun i november på sin Instagram, at drengen sov noget mindre, end hun kunne ønske.

– Jeg er sååå træt! Luis sover kun 2-3 timer ad gangen og har gjort det i små otte måneder, skrev Sarah Grünewald dengang på sin Instagram.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Se Sarah Grünewalds opslag her:

Hende fra Vild med Dans Traileren, som havde skærmen fyldt med glimmer da hun hentede sin søn i vuggestuen😂❤️🙌🏼 Jeg glæder mig så vanvittigt til denne her sæson! Jeg er ikke gravid, jeg sover godt… bedre, om natten end sidste år, min træner har sørget for at jeg ikke behøver at suge maven ind for at være i kjolerne, og familien er samlet igen lige om et øjeblik, med 12 nye fantastiske medlemmer, som jeg GLÆDER mig til at kramme til pressemødet på onsdag! VMD Sæson Premiere d.8 Sep.på TV ZWEI! 😘😘😘❤️ #glitter #makeup by @barbarakehlet ❤️

A post shared by Sarah Grünewald (@sarahgrunewaldcph) on


Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu