Sarah Jessica Parker laver ny serie

fredag d. 17. april 2015 kl: 19. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Sarah Jessica Parker skal indspille en ny tv-serie.

Sarah Jessica Parker skal indspille en ny tv-serie. Foto: Charles Sykes/CHARLES SYKES/INVISION/AP

Sarah Jessica Parker vender tilbage på skærmen i en ny tv-serie. Denne gang skal hun ikke finde kærligheden, men derimod skilles.

Hun blev kendt for at drikke cosmopolitans og valse Manhatten rundt i høje stiletter, alt imens hun sammen med sine singleveninder ledte efter kærligheden.

Sarah Jessica Parker klar til nyt liv

Men nu er Sarah Jessica Parker, der spillede rollen som singlepigen Carrie Bradshaw i samtlige seks sæsoner af tv-serien Sex and the City og to spillefilm, klar til at spille en ny rolle. Det skriver USA Today.

Denne gang leder Sarah Jessica Parkers karakter dog ikke efter kærligheden. I stedet skal hun spille rollen som en kvinde, der i serien “Divorce” beslutter sig for, at hun vil skilles fra sin mand.

Det er den amerikanske betalingskanal HBO, som står bag serien, og ifølge selskabet er serien humoristisk og handler om et “meget meget langt” brud.

Serien bliver optaget i New York og vil højst sandsynligt rulle over skærmen til næste år, oplyser HBO.

Nu kommer der en "Sex and the city 3"

50-årige Sarah Jessica Parker er privat gift med skuespilleren Matthew Broderick. Sammen har parret en dreng og to tvillingepiger. Tidligere har hun dannet par med skuespilleren Robert Downey Jr.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu