Sarah Louise: -Mine børn ruinerede mig

Det blev dyrt for Sarah Louise Christiansen, da hun havde bestukket sine børn. Foto: Facebook.
Udgivet Opdateret

Tv-personligheden og model Sarah Louise Christiansen måtte i går sande, at det var dyrt at bestikke sine børn.

Hun havde i to til tre uger op til en fotoshoot forleden lokket børnene med, at hvis de smilede og var med på billederne, så måtte de komme i legetøjsbutik og vælge lige hvad de ville.

– I mit åbenlyse naive sind, troede jeg at de nok bare ville vælge en lille dukke eller bamse SOM DE PLEJER. Jeg har aldrig løjet og bestukket så meget som efter jeg har fået børn, lol. Og ja bestikkelse er ikke altid den mest pædagogiske løsning, men det var det altså i dette tilfælde, skriver Sarah Louise Christiansen på sin blog og fortsætter:

– Og da vi så kommer i Toys’R’us i går, så startede festen. Albert valgte først, den der kæmpe store trampolin midt i butikken og Alma ville have et skateboard til 16 årige…aarh ok…så måtte jeg med den mest søde og mest overtalende stemme få dem over i den lidt mere passende legetøjs afdeling. Det endte med at Alma valgte det største lyserøde klaver butikken havde og Albert sneg sig afsted med et nyt supermands kostume og et jagtgevær med lyd….Det sprang lige mit forventede bestikkelse budget med 300% men man må jo holde, hvad man lover!!

Måske Sarah Louise Christiansen nu har lært, at det kan blive dyrt at bestikke sine børn. Se billederne af de glade børn på bloggen.

Powered by Labrador CMS