Sarah Palin har job som tv-dommer i sigte

søndag d. 27. marts 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Sarah Palin skal filme et prøveafsnit til en ny serie, hvor hun skal være tv-dommer.

Reality-genren er ikke helt ny for Sarah Palin, der tidligere har medvirket i “Amazing America with Sarah Palin”. Foto: Brandi Simons/AP

Sarah Palin er kendt som en farverig personlighed, der har gjort sit for at udviske grænserne mellem reality og politik. Og nu får kvinden, der har givet sin støtte til Donald Trump i den aktuelle valgkamp, måske sit eget program som tv-dommer.

I første omgang skal den 52-årige politiker filme et pilotafsnit, som vil blive brugt til at beslutte, om serien kan blive en realitet. Programmet kommer til at minde om det amerikanske tv-show “Judge Judy”, hvor almindelige amerikanere tager deres stridigheder op i retten foran rullende kameraer.

Politiker til "Girls"-stjerne: -Du er pædofil

– Når du ser på Palin, hendes personlighed, hendes stil, hendes brede appel og det faktum, at hun er så utrolig god på fjernsyn, gør det hende til det naturlige valg for dette format, siger Howard Bragman, der er talsperson for tv-programmets producere til ABC News:

– Hun er ikke bange for at fælde dom. Uanset om du er enig eller uenig, har hun et synspunkt, og det er det, som driver denne type tv-programmer, siger Howard Bragman.

Ingen juridisk uddannelse

I modsætning til dommeren i “Judge Judy” har Sarah Palin ingen juridisk uddannelse, men hvis showet bliver en realitet, skal deltagerne nok forvente en hård linje.

I 2014 gav Sarah Palin en kontroversiel tale for National Rifle Association, hvor hun kaldte præsident Obama for blødsøden og argumenterede for at genindføre den brutale afhøringsmetode waterboarding, som var en del af Bush-administrationens krig mod terror. Ved waterboarding tvinger man vand ned i lungerne på den, der skal afhøres, så det føles, som om de skal kvæles.

– Fjender, der vil udslette Amerika. Det er åbenlyst, at de har informationer om terrorplaner. Men du kan ikke fornærme dem, eller gøre dem dårligt tilpas – ikke engang en lille smule. Hvis jeg bestemte, ville de vide, at waterboarding er måden,vi døber terrorister på, sagde Sarah Palin ifølge The Washington Post.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier