Sarah Zobel fravælger vennerne for Burhan

torsdag d. 13. december 2012 kl: 11. 40 Af: Kendte.dk NY
 

Den smukke jet-setter Sarah Zobel har valgt Burhan fremfor sine venner

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

 

Sarah Zobel vælger Burhan fremfor gamle venner

Sarah Zobel vælger Burhan fremfor gamle venner  

 

 

Sarah vælger kærligheden fremfor sine gamle venner
Den 38 årige Sarah Zobel har fravalgt sine venner som hun igennem mange år har kommet i selskab sammen med, i fællesskab med eks’en den tidligere kongelige balletdanser Alexander Kølpin.

 

Sarah har taget konsekvensen af sit brud med Alexander og betaler nu prisen ved at hendes mangeårige venner simpelthen har frosset hende ude fra deres omgangskreds. De fleste har taget den sønderknuste Kølpins parti. Flere af vennerne ryster stadigvæk på hovedet over beslutningen som Sarah tog, og satte sit 13 år lange ægteskab, 2 børn og familieidyl over styr for en 9 år yngre mand.

 

Ekstra Bladet bringer i dag en artikel om samme emne, og der er en kilde tæt på Sarah Zobel som udtaler:

 

“Jeg synes det er smagsløst over for Alexander. Jeg er absolut ikke den eneste i vores omgangskreds med den holdning. Alexander fortjener ikke, at hun nærmest viser Burhan frem på den måde, og da slet ikke overfor børnene”

 

Læs også: Burhan G og Sarah Zobel kysser offentligt

 

Udtalelsen kommer på baggrund af at Sarah Zobel de seneste uger er blevet set med Burhan på diverese restauranter i det indre København, samt på flere in-steder i nattelivet.

 

Kan ende i kæmpe drama
Ydermere udtaler kilden som vil holdes anonym, at det værste som kan ske, det er at Sarah en dag dukker op til et kendisarrangemet sammen med Burhan G, hvor Alexander Kølpin også kunne finde på at dukke op. Så ville det blive virkeligt drama mener kilden.

 

Kilden mener at Alexander stadig er så berørt af bruddet selvom han siger han er okay, og at det måske ville kunne ende i en konfrontation. Det er ingen parter tjent med da de alle er i mediernes søgelys, og i sidste ende vil det gå udover de to stakkels børn 11 årige Roberta og vincent på 6, som Sarah efterlod hos Kølpin da de gik hvert til sit.

 

Det er tydeligt at fornemme at kilden har mistet meget for veninden, efter hun lavede det ultimative no-go i hendes forhold med den meget vellidte tidligere balletdanser. Kilden udtaler at det må have slået fuldstændigt klik for Sarah Zobel.

 

 

Kendt danser mister kørekortet og får et godt råd med af dommeren

Kilde: Ekstra Bladet

 

Del din kommentar

Forsiden lige nu