Sarah Zobel og Burhan G afslører barnets navn

torsdag d. 18. februar 2016 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus

Sarah Zobel og Burhan G's søn får et internationalt navn.

Burhan G skal til at smøge ærmerne op, nu hvor han er blevet far til sit første fælles barn med Sarah Zobel.

Burhan G skal til at smøge ærmerne op, nu hvor han er blevet far til sit første fælles barn med Sarah Zobel. Foto: Hove Olesen Peter/POLFOTO

I december kunne powerparret Burhan G og Sarah Zobel juble over, at de var blevet forældre til en velskabt dreng på 3900 gram. Nu er de to nybagte forældre så klar til at løfte sløret for, hvad barnet skal hedde.

– Vi har vidst, at han skulle hedde Dallas, lige fra første gang vi fik kønnet at vide. Det var egentlig ikke en svær beslutning, siger Sarah Zobel i en mail til Ritzau Underholdning.

Barnets fulde navn bliver dermed Dallas Zobel Genc, og for både Zobel og Burhan G har det været vigtigt, at det blev et internationalt klingende navn, som man ikke snubler over, hvis man taler et andet sprog.

Derudover var det med i overvejelserne, at det skulle passe til begge forældres efternavne, der ikke er typisk danske.

Dansk musik hittede: 5000 festivalgæster sang og skrålede

– Vi er begge vilde med USA, og så var Dallas jo meget passende. Navnet er også unikt herhjemme og passer godt til vores navne, fortæller 41-årige Sarah Zobel.

“Vis” og “fra vandfaldet”

Og hvis man tror, at Dallas bare er en olieby i Texas eller en amerikansk tv-serie, kan man godt tro om igen. Ifølge Zobel betyder navnet nemlig både “vis” og “fra vandfaldet”.

Hvis man vil se hele videoen, hvor Zobel fortæller om de mange overvejelser, man skal gøre sig, når man skal navngive sin baby, kan man følge dette link.

Sarah Zobel har også lagt et billede af lille Dallas ud på sin Instagram-profil.

Så er der ny video om navne! Se link i bio 👯 og tusind tak for jeres fantastiske historier om navne til jeres børn. Nogle af dem er med i video 😍 babyG #navn #babysam

A photo posted by sarah_zobel9 (@sarah_zobel9) on

Burhan G og Sarah Zobel går fra hinanden

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu