Saruman ikke med i Ringenes Herre

torsdag d. 13. november 2003 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Den 81 årige Christopher Lee, der spiller Saruman i Ringenes Herre, skal ikke være med i den sidste film om Frodo og eventyret om ringen. Christopher Lee var ikke selv klar over, at rollen som Saruman helt ville blive klippet væk. Han må ikke udtale sig om noget på grund af tavshedspligt, men skjuler ikke, at han ikke er tilfreds med den måde tingene er sket på.

Optagelserne med Saruman var allerede filmet, men de blev klippet væk igen. Fans i hele verden raser over, at Peter Jackson kunne finde på, at fjerne ham fra filmen, og endnu mere da de fandt ud af måden, det blev gjort på. Man vil kun kunne se Christopher Lee meget få gange i filmen. Peter Jackson der instruerer filmen udtaler, at det er fordi han mener, at ellers vil filmen begive sig for meget tilbage til Two Towers. Alligevel er det jo Saruman der står for det meste ødelæggelse i filmen.

Rundspørge: Danske skuespillere beretter om sexchikane

Christopher Lee har udtalt, at det var en drøm der gik i opfyldelse for ham, da han fik rollen i det store Tolkien eventyr, men det er slut nu. Han vil ikke komme til verdenspremieren på filmen, så Danmark vil ikke få besøg af ham og hans danske kone til premieren, som de har fået de sidste to år. Lee mener ikke, at der er nogen grund til at tage med, når han nu alligevel ikke rigtig er med i filmen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu