Saseline strutter: Her er barnets køn

tirsdag d. 4. november 2014 kl: 7. 24 Af: Ritzau Fokus
 

Sangerinden Saseline Sørensen venter sit andet barn og afslører nu, om det er en pige eller dreng, der flytter ind til vinter.

Sangerinden Saseline Sørensen venter sit andet barn og afslører nu, om det er en pige eller dreng, der flytter ind til vinter. Foto: J¯RGENSEN JAKOB/JAKOB J¿RGENSEN

I august fortalte sangerinden Saseline Sørensen, at “projekt baby” stod højt på hendes to-do-liste. Nu deler hun ønskebarnets køn.

Det bliver en lille dreng, der udvider Saseline Sørensens familie fra trio til kvartet. Det afslører den 32-årige sangerinde på sin Instagram-konto med ordene “it’s a boy” til billedet af sin voksende babybule.

Dansk sangerinde er på lejlighedsjagt i Barcelona

Den tidligere “S.O.A.P”-sangerinde brugte også det sociale medie til at afsløre, at hun ventede sit andet barn. I forvejen er hun mor til den seksårige søn Sean, som hun har med ekskæresten, den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein.

Og ifølge Saseline Sørensen ville Sean allerhelst have en lillebror. Et ønske, som den kommende stolte storebror altså får opfyldt.

– Han ønsker sig en lillebror, som han kan spille fodbold med, selvom jeg har forklaret ham, at barnet jo ikke kommer ud og kan spille med det samme. Men han glæder sig utrolig meget, fortalte sangerinden tidligere til Ekstra Bladet.

Og noget tyder på, at den lille dreng allerede er en særdeles livlig gut, der er klar på fodbold med storebror Sean. I hvert fald skriver sangerinden til sit billede, at der er masser af aktivitet i den struttende mave.

Den vordende far er Saseline Sørensens kæreste, entreprenøren Michael Dreyer, der kan se frem til at blive far for første gang, når hans sangsild nedkommer omkring det tidligere forår.

Se fotos: Stjernerne strålede til stor skønhedsfest

Se Saselines babybule her: http://instagram.com/p/u87M30Rnnu/?modal=true

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu