Saszeline flytter til Spanien: Overrasker søn før afrejse

tirsdag d. 29. august 2017 kl: 11. 13 Af: Ritzau Fokus
Saszeline Emanuelle Dreyer Spanien
Saszeline Emanuelle Dreyer skal fremover bo i Barcelona med sine to sønner, Sean og Dexter. Foto: Erik Refner/Scanpix (Arkivfoto)

Tirsdag flytter Saszeline Emanuelle Dreyer med sine to drenge til Barcelona, og det kaldte på en farvelfest.

Hun har drømt om det i flere år, og nu er dagen endelig kommet, hvor Saszeline Emanuelle Dreyer rykker teltpælene op og flytter med sine to sønner til Barcelona.

Men før afrejse skulle der siges ordentligt på gensyn til familie og venner, og derfor havde den forhenværende S. O. A. P-sangerinde mandag arrangeret en farvelfest for sin ældste søn, Sean.

Det skriver hun i et opslag på sin Instagram-profil.

En overraskelse i ærmet

Og for at sende sønnen afsted på udlandseventyret med manér, havde sangerinden en overraskelse i ærmet til ham i form af en optræden med musikeren Gulddreng.

– Gulddreng, du er for sej. Tak, fordi du kom. En bedre afsked kunne han ikke få! Det varmer mit morhjerte, skriver Saszeline Emanuelle Dreyer til opslaget.

Med til farvelfesten var også sangerindens kollega og veninde Szhirley, hvis søn også blev overrasket over Gulddrengs deltagelse, viser et opslag på hendes Instagram-profil.

Familien klar til afgang

Mandag aften var alt pakket, og familien er nu klar til afgang, skriver Saszeline Emanuelle Dreyer på det sociale medie.

Saszeline: Løbet er kørt som popstjerne

– Jeg kan ikke tro, at det her rent faktisk sker. Jeg er så spændt over vores forestående livseventyr, og selv om jeg ved, at vi vil opleve udfordringer, så ved jeg også dybt inde, at det bliver fantastisk, skriver hun til et billede af de pakkede kufferter.

Se Instagram-opslagene her:

We're ready to go tomorrow 😱 Can't believe it's actually happening. I am so exited for our upcoming adventure in life, and eventhough i know we will experience challenges, i also just know deep inside that its going to be amazing and worth all the sweat and tears😍 #Barcelona – the boys and me are so ready for you… – To everyone asking me about the blog, i've been way to busy these few months, but I will be writing again soon, so If you feel for it, you can follow our journey. Wish us all the luck❤️ S

A post shared by Saszeline ☘️ (@saselines) on


Farvelhygge for @seanfetterlein og bedste venner ✌🏽@gulddreng24k du for sej, tak fordi du kom. Bedre afsked kunne han ikke få! Det varmer mit mor-hjerte❤️❤️

A post shared by Saszeline ☘️ (@saselines) on


Trods terror: Saszeline flytter til Barcelona

I morgen flytter min dejlige @saselines til Barcelona for at opleve nye eventyr. Så @seanfetterlein havde 'på-gensyn' fest igår, med den sejeste overraskelse. @gulddreng24k kiggede nemlig forbi, og ALDRIG før har SÅ mange drenge været SÅ stille! De var simpelthen lamslåede over hans tilstedeværelse 😎 Billen som ellers kravler på væggene og ter sig som en gakkelak, var så starstruck, at han kun så ud som på billederne her 😂🤣 #DetVarGULDværd @billenortonrokahaimmoeller

A post shared by Szhirley (@szhirleys) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu