Trods terror: Saszeline flytter til Barcelona

fredag d. 18. august 2017 kl: 13. 19 Af: Ritzau Fokus
Saseline tidl. SOAP sangerinde.
Saszeline Emanuelle Dreyer vil ikke opgive sin udlandsdrøm og flytter til Barcelona om ti dage. Foto: Erik Refner/Scanpix (Arkivfoto)

Sangerinden Saszeline Emanuelle Dreyer vil ikke opgive sin udlandsdrøm og flytter til Barcelona om ti dage.

Mange års drøm om at bo i udlandet går snart i opfyldelse for den tidligere S.O.A.P-sangerinde Saszeline Emanuelle Dreyer, når hun om ti dage flytter til Barcelona i Spanien.

Og den 35-årige blogger har ikke tænkt sig at ændre på sine planer om en tilværelse i udlandet på trods af det seneste døgns terrorangreb i byen.

Det skriver Ekstra Bladet.

– Selv om jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at passe på mig selv og mine børn, så kan jeg ikke stoppe mine planer i livet på grund af terror. Livet må leves videre. Jeg har ikke lyst til at leve i frygt, siger Saszeline Emanuelle Dreyer til avisen.

Saszeline: Løbet er kørt som popstjerne

Udlængsel i mange år

Udlængslen har i mange år fyldt meget hos sangerinden, som i maj meddelte, at hun nu flytter med sine to sønner, Sean og Dexter, til Spanien.

Selv talrige årlige udlandsrejser har ikke kunnet gøre det op for drømmen om varmere himmelstrøg for hende.

Den lille familie er nu ved at pakke deres ejendele ned og skal i deres første måned i Barcelona bo i en møbleret lejlighed, ind til Saszeline Emanuelle Dreyer finder en mere permanent boligløsning.

Saszeline flytter til Spanien: Overrasker søn før afrejse

– Jeg er enormt ked af det, der er sket. Og det er helt forfærdeligt. Men jeg ændrer ikke mine planer. Nu vil jeg ikke sprede frygt, men det kunne jo ligeså godt være sket i Danmark, siger hun til Ekstra Bladet.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu