Saszeline rykker teltpælene op: Her flytter hun til

onsdag d. 3. maj 2017 kl: 9. 35 Af: Ritzau Fokus
Saszeline flytter
Sangerinden Saszeline Emanuelle Dreyer starter efter sommeren et nyt eventyr i Barcelona. Foto: Erik Refner/Scanpix (Arkivfoto)

Sangerinden Saszeline Emanuelle Dreyer har besluttet, at hun flytter til Barcelona efter sommerferien.

For nogle er Danmark bare for småt, og lider man af udlængsel, kan det være uudholdeligt med de mange kolde og mørke måneder højt mod nord.

Det er også nogle af de tanker, der er løbet gennem hovedet på bloggeren og den tidligere S.O.A.P.-sangerinde Saszeline Emanuelle Dreyer på det seneste, og som nu har fået hende til at træffe en stor beslutning.

Det skriver den 34-årige mor til to på sin blog, wuhuw.dk.

Dansk sangerinde mister elsket kæledyr

Flytter til varmere himmelstrøg

Efter sommerferien flytter hun nemlig med sin familie til Barcelona, hvor hun skal begynde et nyt liv under varmere himmelstrøg.

– Jeg er glad for det liv, jeg har bygget op her. Men jeg har en udlængsel, som lever indeni mig.

– En udlængsel, som vokser sig større, for hvert år der går. Og selv om jeg rejser ofte, så er det bare ikke nok, skriver Saszeline Emanuelle Dreyer om sin beslutning.

En stor beslutning

Hun har længe taget tilløb til at rykke teltpælene op og tage sine to sønner, Sean og Dexter, med til udlandet. Men det er en stor beslutning, når man stadig har børn i skolealderen.

– Jeg har stadig ikke forbundet alle punkterne, men dag for dag falder det mere og mere på plads. Der skal findes skole og institution, vi skal finde bolig og alle de andre mindre ting, som bare bliver til rigtig mange, skriver hun i blogindlægget.

Og hvis drømmen om at bo i udlandet ikke lever op til forventningerne, så er den eventyrlystne blogger ikke for fin til at flytte tilbage til Danmark igen.

Saszeline Emanuelle Dreyer danner i øjeblikket par med entreprenøren Michael Dreyer.

Se billederne: Danske kendte flygter fra påskevejret

Men om han flytter med til Barcelona fremgår ikke af blogindlægget.

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu