Saturday Night Live stjerne stopper

torsdag d. 25. juli 2013 kl: 12. 09 Af: Ritzau Fokus
 

Jason Sudeikis og fruen Olivia Wilde  er vilde med basketball. Foto: AP / POLFOTO

Skuespilleren Jason Sudeikis forlader tv-showet “Saturday Night Live”.

Jason Sudeikis kan nu tilbringe lørdag aften i sofaen foran fjernsynet. Den 37-årige skuespiller og komiker stopper nemlig på det populære tv-program “Saturday Night Live”.

– Jeg er helt sikkert færdig. Jeg kommer ikke tilbage til efteråret, fortæller Jason Sudeikis i det amerikanske tv-show “Late Show With David Letterman”.

Efter at have været fast skuespiller i sketch-showet i ti år vil Jason Sudeikis nu fokusere på sin filmkarriere. Dog er den humoristiske skuespiller ikke helt sikker på, hvordan den karrierevej vil gå.

– Kan jeg få en sketch til at vare 90 minutter og forvandle det til en film? Højst sandsynligt ikk, siger han.

Jason Sudeikis havde sin debut i showet i 2003. Først som skribent og to år senere blev han en fast del af skuespillerholdet i programmet.

Han havde egentlig besluttet sig for at forlade “Saturday Night Live” allerede sidste år, men valgte at blive for, at han kunne spille rollen som præsidentkandidaten Mitt Romney under det amerikanske præsidentvalg.

En række Hollywood-stjerner har medvirket i “Saturday Night Live.” Blandt andet har Danny DeVito, Drew Barrymore og Tom Hanks været gæsteværter på showet.

/newspaq/

Del din kommentar

Forsiden lige nu