Scarlet Pleasure tilbage med ny single

fredag d. 17. marts 2017 kl: 10. 27 Af: Elo Christoffersen
Scarlet Pleasure
Scarlet Pleasure er klar med en ny single. Foto: Sara Gangsted/Scanpix (Arkivfoto)

Tag med Scarlet Pleasure til fiesta og mød pigen med den iskolde Margarita på trioens helt nye single.

I efteråret kunne man følge med i dokumentar-serien ’Vi Er Scarlet Pleasure’ – et personligt tilbageblik på bandets helt store gennembrud i 2016.

Nu er Scarlet Pleasure endelig tilbage med nyt og den første single i mere end et år. Og selvom at sangen hedder ’Deja-vu’, så er der langt fra tale om noget man har oplevet eller hørt før fra den hyper-produktive og ambitiøse danske trio.

’Deja-vu’ byder nemlig på et Scarlet Pleasure, som har taget den helt til kanten, sprunget ud i det blå – og endnu engang fornyet og udfordret deres lyd og stil.

– Som band har vi opbygget en fælles DNA og måde at gøre tingene på. Men som musikere og sangskrivere er det også vigtigt for os, at søge ud af vores comfort-zone for at flytte på os selv, men også på lytterne, fortæller bassist Alexander Malone i en pressemeddelelse.

– I Scarlet Pleasure har vi leget på kryds og tværs af flere årtiers popmusik og genrer, og vores mål er at lave noget der står alene – hver gang! Vi er unge, og ungdommen gider ikke opleve noget, som de allerede har oplevet før, og derfor skrev vi ’Deja-vu’, siger trommeslager Joachim Dencker.

“Radio gives me a feeling”

’Deja-vu’ handler, ifølge Scarlet Pleasure, om at befinde sig i et limbo mellem drøm og virkelighed. Om at forelske sig i alle man møder og få sit hjerte knust gang på gang for derefter, at drukne sig selv i sød likør, til tonerne af håbløs karaoke.

Dansk band i succesfart mod stjernerne

Og her får radioen med centrale linjer i teksten en frelsende rolle.

– Radioen bliver ligesom hovedpersonens redning – et tilflugtssted, hvor musikken får ham ud af limboet og sit liv i deja-vu, fortæller forsanger Emil Goll.

Netop på radio har Scarlet Pleasure igennem de seneste tre år markeret sig som en absolut favorit og et af de allerstørste nye danske navne.

Sangene ’Heat’ og senest ’Casual’, gjorde begge deres indtog på årslisterne i 2015 og 2016, mens sange som ’Windy’ og ’Under The Palm Trees’ også har medvirket til nu op imod 30 millioner Scarlet Pleasure-streams på musiktjenesterne.

Det anmelderroste debut-album ’Youth Is Wasted On The Young’ førte til bandets hidtil største sommerturné og ligeledes anmelderroste koncert på Roskilde Festivals Orange Scene.

Scarlet Pleasure snupper flest nomineringer ved Gaffa-prisen

’Deja-vu’ er første single fra Scarlet Pleasures kommende album.

Du kan høre singlen her.

Del din kommentar

Forsiden lige nu