Scarlett Johansson: -Ægteskab er hårdt arbejde

lørdag d. 25. april 2015 kl: 13. 26 Af: Ritzau Fokus
 
Scarlett Johansson og Romain Dauriac giftede sig sidste år. Selvom ægteskabet er hårdt arbejde, så er de lykkelige sammen.

Scarlett Johansson og Romain Dauriac giftede sig sidste år. Selvom ægteskabet er hårdt arbejde, så er de lykkelige sammen. Foto: Lionel Cironneau/AP

Scarlett Johansson blev sidste år gift, og i et nyt interview fortæller hun, at ægteskabet indebærer et stort arbejde.

På bare 12 måneder nåede skuespillerinden Scarlett Johansson både at blive gift og bringe en lille datter til verden. Sidste år giftede hun sig nemlig med den franske kunstkurator og tidligere journalist Romain Dauriac kun få uger efter, at parrets lille datter, Rose Dorothy, så dagens lys.

Det har vendt op og ned på skuespillerindens liv, og i et nyt interview med Parade Magazine, indrømmer hun, at ægteskabet kan være hårdt arbejde.

Nespresso-manden giver de andre baghjul: Tjener mere end dobbelt så meget som nogen anden skuespiller

– Ægteskabet kræver meget arbejde. For mig kræver det en mand, der ikke kun er sikker på den kærlighed, man føler for hinanden, men som også er sikker på, hvad han skal med sin egen karriere, siger Scarlet Johansson til Parade Magazine.

Misundelse kan overskygge kærligheden

I interviewet fortæller den halvt danske skuespillerinde, at berømmelsen kan være en stor udfordring i et forhold, specielt hvis det involverer to skuespillere, hvor misundelse kan overskygge kærligheden. Derfor priser Scarlett Johansson sig lykkelig over, at hendes mand ikke er en del af underholdningsbranchen.

– Han skal arbejde inden for et felt, der er helt anderledes end mit. Min mand er involveret i kunsten, og den anerkendelse, han får gennem sit job, er vigtig for ham, og det har ingenting at gøre med mit job, siger hun.

Fælles interesser

Selvom det er vigtigt for Avengers-skuespillerinden, at man har et liv hver for sig, så afslører hun også, at det nygifte par er lykkelige sammen, fordi de har fælles interesser.

– Vi elsker at gå ud og danse. Andre gang vil vi hellere sidder derhjemme og spise thaimad og se “House Hunters International” i fire timer. Og vi er interesserede i hinandens verdener, siger hun og tilføjer.

– Han er interesseret i min skøre underholdningsbranche. Det fascinerer ham, fordi det er så anderledes fra det, han kender. Og jeg elsker at gå til kunstudstillinger med ham og tale om kunst og nye artister. Det er hans passion.

Skuffet Scarlett beskylder Trumps datter for at være fej

Scarlett Johansson var tidligere gift i to år med skuespillerkollegaen Ryan Reynolds.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu