Scarlett Johansson ammer sig til stram mave

lørdag d. 13. december 2014 kl: 11. 48 Af: Ritzau Fokus
 

Den amerikanske skuespillerinde Scarlett Johansson blev mor til sit første barn i september. Og det er effektiv amning, der har erstattet træningsmaskinerne i kampen mod kropsfedtet, afslører hun i nyt interview.

Den amerikanske skuespillerinde Scarlett Johansson blev mor til sit første barn i september. Og det er effektiv amning, der har erstattet træningsmaskinerne i kampen mod kropsfedtet, afslører hun i nyt interview. Foto: Jacques Brinon/AP

Den amerikanske skuespillerinde Scarlett Johanssons fortrin

Instruktør: -Svært at tage 25 år gammelt klask i røven seriøst

Nogle hælder smør i kaffen, andre løber lange ture, nogle faster i dagevis, mens andre siger nej tak til sukker.

Og så er der den amerikanske skuespillerinde Scarlett Johansson, der bogstaveligt talt har grebet i egen barm for at finde en effektiv måde at smide babykiloene på – hun ammer sig nemlig fra det hele.

Det afslører Johansson til den erfarne amerikanske tv-journalist Barbara Walters i følge E! Online.

– At amme er den bedste måde at komme tilbage i form på. Jeg gør det hele – jeg ammer, og jeg elsker det, fortæller hun i interviewet, der er en del af den endnu ikke offentliggjorte udsendelse “10 Most Fascinating People of 2014”.

Den 30-årige filmstjerne ville dog være undskyldt, hvis de ekstra kilo stadig hang lidt på sidebenene. Datteren Rose kom nemlig til verden så sent som i september, og noget tyder på, at Johansson nyder morlivet i fulde drag.

– Det er vidunderligt, meget, meget magisk og udmattende. Kærligheden er bare ufattelig. Det er meget overvældende, siger hun.

Scarlett Johansson har Rose med sin ægtemand, den franske journalist Romain Dauriac. Parret blev i al hemmelighed gift blot en måned efter datterens fødsel.

Newspaq

Del din kommentar

Forsiden lige nu