Scarlett rejser til Indien

tirsdag d. 27. februar 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Hvis nogen undrede sig over, at Scarlett Johansson ikke var at finde ved årets Oscar-uddeling til trods for, at hun er en af øjeblikkets aller-hotteste unge skuepillerinder, så var der en meget god grund til hendes fravær.

Scarlett havde nemlig droppet turen op af den røde løber til fordel for en meget vigtigere rejse til Indien. Hun støtter den velgørende organisation Oxfam, og lige nu rejser hun rundt i Indien for at at se nogle af de projekter, organisationen har været med til at finansiere. Den unge skuespillerinde besøgte blandt andet en skole i delstaten Uttar Pradesh, og særligt en af eleverne, Gudiya, som går i femte klasse, gjorde et dybt indtryk på Scarlett.

Børnenes julekalender: Klassens jul

“Hun var en utrolig kvik ung pige med masser af ambition, som går i femte klasse. Da jeg spurgte hende hvad hun vil være, når hun bliver voksen, svarede hun, at hun vil “arbejde for regeringen”,” fortæller Scarlett. “Hver morgen står hun op kl. 3 for at lave lektier, og så bliver hun færidg med husarbejdet før hun går den halve times vej til skolen.”

Del din kommentar

Forsiden lige nu