Scary Spice holder babyfest

mandag d. 12. marts 2007 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Det var masser af dyr champagne til de over 30 inviterede gæster, da Melanie Brown, bedre kendt som Scary Spice holdt gavefest for at fejre, at hun bliver mor igen i næste måned. Festen blev holdt på Beverly Hills Hotel, og som det er tradition ved den slags fester var der masser af gaver, som den vordende mor får brug for til den lille ny verdensborger.

Barnets formodede far er skuespilleren Eddie Murphy, som Brown havde et forhold til, efter at han i april lod sig skille fra sin hustru, Nicole Miller. Umiddelbart vil Eddie Murphy dog ikke vedkende sig faderskabet, og han siger, at man ikke kan være sikker på, hvem der er far til barnet, før der er blevet taget en blodprøve efter fødslen.

Ex-landsholdsspiller rørt: Dansktop-stjerne synger for ham

Melanie Brown fastholder, at den Oscarnominerede skuespiller er far til barnet, og hans nuværende kæreste, produceren Tracy Edmonds, siger, at det er noget, som kun vedrører Brown og Murphy, men at han selvfølgelig vil påtage sig ansvaret for barnet, hvis blodprøven beviser, at han vitterlig er faderen.

Del din kommentar

Forsiden lige nu