Schaumburg-Müller: -Det skal vores søn hedde

tirsdag d. 16. august 2016 kl: 9. 23 Af: Ritzau Fokus

Den danske tv-værtinde Christiane Schaumburg-Müller løfter sløret for, hvad hende og L.O.C's kommende søn skal hedde.

Lykken ville ingen ende tage, da den danske tv-værtinde Christiane Schaumburg-Müller afslørede på sin Instragram-profil, at hun og eksmanden L.O.C venter deres første barn sammen. Samtidig kunne den 34-årige stjerne også fortælle, at parret skal have en søn.

Nu har “2900 Happiness”-skuespilleren netop løftet sløret for, hvilket navn kendisserne har valgt at give deres søn. Og det er navnet Constantin, skriver Christiane Schaumburg-Müller i et nyt indlæg på sit online livsstilsmagasin ChriChri.dk.

Ingen impulsiv beslutning

Ifølge tv-personligheden er navnevalget dog langt fra en impulsiv beslutning.

Christiane om kærligheden efter fødslen: -Vi er heldige

– Selvfølgelig har Hr. Baby allerede et navn – Jeg er slet, slet ikke typen, der har nerver til at vente med sådan noget. Længe før han overhovedet blev undfanget, havde han et navn, skriver Christiane Schaumburg-Müller på ChriChri.dk.

Overvejede også irske navne

I løbet af graviditeten har stjerneparret også overvejet en del irske navne, da L.O.C har rødder i netop Irland. Dog blev det latinske navn Constantin ved med at spøge hos parret, hvilket førte til den endelige beslutning.

På Christiane Schaumburg-Müllers Instagram-profil er det tydeligt, at der ikke er længe til, at de vordende forældre kan holde deres første barn i armene. Dog har stjernerne endnu ikke valgt at offentliggøre den konkrete terminsdato.

Læs Christianes indlæg her.

Så Hr.Baby har altså fået navn – har skrevet lidt om begrundelsen for navnet (og navnet selvf!) og det at vælge navn på ChriChri 👉🏼 link i bio (foto: @anjaekstroem)

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu