Schwarzenegger fik tæsk

onsdag d. 4. august 2004 kl: 0. 00 Af: Kendte.dk NY
 

Arnold Schwarzenegger fik tæsk af sin far, da han kun var en lille dreng. Han fik ofte tæsk af sin far Gustav, der ville omvende Arnold til nazismen. Arnold udtaler, at det der foregik, ville den dag i dag blive kaldt for børnemishandling. Han opgav dog aldrig drømmen om at komme væk fra hjemmet og blive rig og berømt.

Dansk TV-ansigt sætter millionhybel til salg Benny Andersen er død

Arnold blev kendt som bodybuilder da han først kom til USA ien alder af 21 år. Derefter begyndte han sin karriere som skuespiller, og er nu guvernør i Californien. “Jeg blev hevet i håret. Jeg blev slået med bælter. Det samme blev naboens søn, og deres nabos søn. Det var bare sådan det var. Mange af de børn jeg har set blev ødelagt af deres forældre. Sådan var den tysk-østrigske mentalitet.

Det hele handlede om at ødelægge børnenes viljekraft og mod. Men Arnolds viljekraft og mod blev ikke ødelagt. Og idag er han en meget betydningsfuld person, og elsket af mange rundt omkring i verden. Han er aktuel i filmen Around The World In Eighty Days, hvor han har en lille bitte rolle. I hovedrollen finder man Steve Coogan.

Del din kommentar

Forsiden lige nu