Se 50 Cent kommentere vanvittige YouTube-videoer på MTV

søndag d. 15. november 2015 kl: 16. 00 Af: Elo Christoffersen
 

I aften har MTV premiere på syvende sæson af tv-programmet Ridiculousness, hvor kendte kommenterer vanvittige videoer fra nettet. I sæsonpremieren kommer rapperen 50 Cent på besøg.

Tv-programmer med skøre og fejlslagne videoer er ikke en ny genre. Nogen vil måske huske 90’er-succesen ’Det’ ren kagemand’, der var en dansk kopi af programmet ’America’s Funniest Home Videos’, som har kørt på amerikansk tv i hele 25 sæsoner.

50 Cent kommer til Danmark

MTV tager dog hjemmevideokonceptet til nye højder med programserien ’Ridiculousness’, hvor værten Rob Dyrdek inviterer kendisser i studiet for at kommentere de vanvittige videoklip.

50 Cent er gæst

Når syvende sæson af programmet har premiere På MTV i aften er det selveste den verdensberømte rapper 50 Cent, der er gæst. Her kommenterer han bl.a. på en abe, der angriber en amerikansk turist, og på en salgsassistent, der uddeler lussinger til en butikstyv.

Klippene i Ridiculousness er udvalgt blandt videoer fra nettet og YouTube, og de viser for det meste fejlslagne stunts og dyr og mennesker i bizarre og skøre situationer. Hvert afsnit har et tema, som kommer til udtryk i alle videoerne.

Programmet er optaget foran et live-publikum, og ud over de kendte gæsteværter bliver videoerne kommenteret af de faste medværter Sterling ”Steelo” Brim og Chanel West Coast.

Flere kendisser deltager i denne sæson

I denne sæson deltager ud over 50 Cent kendisser som rapperen Action Bronson, Mac Miller II, Machine Gun Kelly og Dude Perfect. I modsætning til ’America’s Funniest Home Videos’ er det af sikkerhedsmæssige årsager ikke muligt for seerne at indsende egne klip til Ridiculousness.

Ridiculousness sæson 7 har premiere på MTV i aften klokken 23.

Ridiculousness er produceret af Rob Dyrdek, Jeff Tremaine, Christian Duguay, Kristina Edwards, Lauren Dolgen, Michella Klepper, Sara Cohen og Shane Nickerson.

Verdenskendt rapper anholdt for bandeord

Se billederne øverst i artiklen og video nedenunder…

Del din kommentar

Forsiden lige nu