Se babybilledet: Hjerteknuser har fået endnu en datter

mandag d. 31. oktober 2016 kl: 8. 36 Af: Ritzau Fokus
Singer Nick Jonas arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York
Den 28-årige boybandstjerne, Nick Jonas, er blevet far for anden gang. Foto: Eduardo Munoz/Scanpix.

Kevin Jonas fra Jonas Brothers viser sin nyfødte pige, Valentina, frem på de sociale medier.

Nu skal Nick Jonas til at synge vuggeviser for to små poder.

Den 28-årige boybandstjerne blev nemlig far for anden gang den 27. oktober, og på Instagram viser han nu den lille pige frem for offentligheden.

– Sig hej til min nye kærlighed Valentina, skriver den stolte nybagte far til babybilledet, hvor han kigger på sin lille datter.

Popdreng i pinlig penis-palaver

Jonas brugte også det sociale medie til at annoncere, at hans kone, frisøren Danielle Deleasa, ventede parrets andet barn tilbage i april.

– Forberedelser til baby nummer to, skrev hitmageren efterfulgt af hashtagget “Baby Jonas 2” til et billede af ham og Deleasa i sengen med snacks og fødselsforberedende bøger.

Forældre i  2014

Parret blev forældre til datteren Alena Rose i februar 2014, og ifølge Kevin Jonas glædede den lille pige sig også vældig meget over familieforøgelsen.

– Her er en, der glæder sig, skrev han på Twitter til et billede af lille Alena Rose, der havde en bluse på med teksten “storesøster”.

Kevin Jonas mødte Danielle Delease på en ferie til Bahamas i 2007, og siden har de to været uadskillelige. Parret giftede sig i 2009, og Jonas’ celebre brødre, Joe og Nick Jonas, var selvfølgelig med som forlovere.

Reality-program

Kort efter brylluppet fejrede det nygifte par hvedebrødsdagene, som blev foreviget i reality-programmet “Married to Jonas”.

Nick Jonas: Lyt til mig under dynerne

Sammen med brødrene, Joe og Nick Jonas, knuste Kevin Jonas mange pigehjerter som musiker i søskendetrioens hitband Jonas Brothers.

I dag ånder alt fred og familieidyl, og brødrene laver stadig musik, men hver for sig.

Det Grammy-nominerede boyband brød med hinanden i 2013, fordi interne gnidninger var ved at smadre brødrenes private relation.

Say hello to my newest love Valentina

A photo posted by Kevin Jonas (@kevinjonas) on

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu