Se billederne: Årets julekalender bliver helt eventyrlig

mandag d. 21. marts 2016 kl: 14. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

DRs julekalender tager udgangspunkt i nordiske og tyske eventyr – og temaerne om at gå fra barn til voksen

Årets julekalender på DR1 bliver et sandt sammensurium af eventyr. Julekalenderen får navnet “Den anden verden” og tager udgangspunkt i tvillingesøstrene Sara og Anna på 14 år.

De tager deres første skridt ind i en fascinerende, farlig og uforudsigelig voksen-verden, skriver DR.

Uffe Holm indrømmer lovbrud: -Jeg gør det aldrig mere

Julekalenderen er et forsøg på at håndtere magien på en ny måde, når Brødrene Grimms eventyr bliver flettet ind i historien om de to helt almindelige piger.

– Mange af temaerne i Brødrene Grimms eventyr handler om at gå fra at være barn til voksen, og de udfordringer, der hører med til det.Så ved at blande eventyret og historien om de to almindelig piger får vi et ekstra lag til historien om at være teenager, siger producenten Andreas Hjortdal til DR.

Vil gerne en anden vej end Disney

Eventyr og magi er eviggyldige emner, som i en evighed har betaget mennesker. Men “Den anden verden” vil prøve at finde en anden måde at håndtere magien:

Bibbi og Snif droppet af dommerne: - Det var megasjovt

– Vi ville gerne gå en anden vej med det overnaturlige og magiske end Disney og Harry Potter, og hvad der ellers findes, så det er blevet en anderledes fortælling med rod i det nordiske og naturligvis de tyske folkeeventyr, siger Andreas Hjortdal.

Se billederne far optagelserne herover.

Del din kommentar

Forsiden lige nu