Se billederne: Blærerøven kørte fra de kendte

tirsdag d. 30. august 2016 kl: 18. 00 Af: Elo Christoffersen

Mads Christensen havde grund til blær, da han søndag kørte fra de ni andre kendisser på FDM Jyllandsringen. En regnvåd bane stillede høje krav til de berømte danskere, som måtte køre uden professionel hjælp fra DTC-kørere.

Hverken fodboldspilleren, rapperen eller komikeren kunne hamle op med blærerøvens evner på fire hjul.

Uffe Holm indrømmer lovbrud: -Jeg gør det aldrig mere

Ti kendte danskere dystede til søndagens GP Danmark om, hvem der er bedst bag et rat, og selvom vejret gav udfordringer, røg kun én kører af banen. Silkeborgs borgmester Steen Vindum placerede sig som nummer to, mens friskieren Rasmus DJ kom på en velfortjent tredjeplads. Mads Christensen selv var dog ikke overrasket over at køre med sejren:

– Det var dejligt, og det havde jeg jo sådan set også forestillet mig. Men man ved jo aldrig. Sådan en som Uffe Holm, han er ligesom en løs kanon. Man kunne jo ende i grøften sammen med ham, det havde jeg egentlig forudset, men det lykkedes at vinde, siger Mads Christensen.

Oprindeligt var det planen, at kendisserne skulle have overladt rattet til DTC kørerne efter ti minutters kørsel. Men forsinkelser på grund af et voldsomt regnvejr gjorde, at kendiskørerne måtte klare opgaven alene, og nøjes med DTC-kørernes gode råd inden start.

Jøden kørte af banen

På trods af rådgivning, måtte rapperen, Jøden, udgå, da han kørte af banen i anden runde. Han endte dermed på en sidsteplads lige bag ved musikeren Pharfar. Jøden tog det dog med oprejst pande:

– Jamen som de siger, når barnet bliver født: Der er i det mindste ti fingre og ti tæer, så helt galt gik det ikke. Men jeg ville da gerne have prøvet at tage lidt mere end en omgang. Det er lidt surt at ende i kattebakken. Jeg var nok lidt for selvsikker, for jeg trykkede jo på bremsen, og så tænkte jeg, ej jeg kan godt give den lidt gas. Og så gav jeg den lidt gas, og så var jeg ude i sandet. Så når din første impuls er at trykke på bremsen, så følg din impuls i stedet for din trang til at træde på speederen, siger Jøden og tilføjer:

Kendte promoverer deres små børn på nettet

– Jeg ville gerne have slået alle i løbet, men jeg kan godt forstå, at alle har lyst til at vinde over Uffe og over Mads.

Placeringer

1. Mads Christensen, foredragsholder
2. Steen Vindum, politiker
3. Rasmus DJ, friskier
4. Uffe Holm, komiker
5. Stig Tøfting, fodboldspiller
6. Patrick Jørgensen, fægter og deltager i Vild med dans
7. Jesper Høvring, designer
8. David Owe, skuespiller
9. Pharfar, musiker og producer
10. Jøden, rapper (udgik)

Del din kommentar

Forsiden lige nu