Se billederne: Brandvarm kalender af forførende frække brandmænd

torsdag d. 6. oktober 2016 kl: 10. 39 Af: Louise Bennetzen

De franske brandmænd er gået sammen om at lave "brandmændenes kalender" igen i år, hvor overskuddet går til velgørenhed.

Efter sidste års succes kommer der endnu en “Le calendrier des pompiers”, eller en “brandmændenes kalender” for 2017. Billederne er ikke af modeller, men faktiske brandmænd. Og man må sige, at det er nogle meget friske brandmænd, de har i Frankrig. Eftersp, de er villige til at stille op til fotosessioner, hvor målet lader til at have så lidt tøj på som muligt.

Newsbreak.dk har fået fat i billederne, og vi er sikre på, at I vil takke os, efter at have set dem. Men det er ikke kun for sjov. Kalenderen bliver nemlig lavet i samarbejde med “pompiers sans frontieres” eller “brandmænd uden grænser”. Det er en international ikke-statslig organisation, der hjælper folk i kriser som naturkatastrofer eller væbnede konflikter.

Brandmænd uden grænser har speciale i udviklingsbistand og arbejder på ni indsatsområder heriblandt  Afrika, Sydamerika og Mellemøsten.

Pornostjerne blev truet til tavshed om Trump-affære GALLERI: 33-årig lækkermås viser ALLE yndighederne frem

Billederne er taget af den franske fotograf Fred Goudon, der oprindeligt kommer fra Cannes men lige nu bor i Paris. Selvom kalenderen er fransk, kan den heldigvis købes over hele verden. Så vil du gøre en god gerning, også for dig selv, kan den hotte kalender købes her.

Klik igennem galleriet for at se resten af de brandvarme billeder af byens beskyttere.

Del din kommentar

Forsiden lige nu