Se billederne: Celebre søstre indtog Legoland

onsdag d. 11. maj 2016 kl: 11. 00 Af: Ritzau Fokus

Tv-personlighederne Kendall og Kylie Jenner, der er søstre til Kardashian-klanen, muntrede sig i den danske forlystelsespark i Californien.

Der var gang i Lego-klodserne, da Kylie og Kendall Jenner besøgte forlystelsesparken med de danske klodser i Californien mandag.

Den 18-årige tv-personlighed og 20-årige topmodel havde taget en kæmpe venneflok med til Legoland, og her boltrede de celebre søstre sig i rutsjebanerne, med at kigge på Det Hvide Hus bygget af Lego-klodser samt suse rundt og se stedets mange features.

Rapstjerne aflyser turné: Havde udsigt til tomme arenaer

Pigerne lejede en skolebus til at køre dem derud, og tirsdag delte de selvfølgelig billeder fra besøget på deres respektive Instagram-profiler.

På billederne sidder de blandt andet og nørkler med at samle små figurer, mens de på et gruppefoto fortæller, hvor god deres dag har været i den danske forlystelsespark.

– Havde det sjovt i dag i Legoland, jubler Kylie Jenner blandt andet til et af billederne fra besøget.

Kendall og Kylie Jenner har samme mor som de hypede tv-personligheder Kim, Khloé og Kourtney Kardashian, mens deres far er OL-guldvinderen Caitlyn Jenner, der gennem 65 år levede som manden Bruce Jenner.

Alle fem celebre søster medvirker i familiens uhyre populære realityshow “Keeping Up with the Kardashians”, som kører på 12. sæson.

Hun er en verdens mest populære personer på Instagram

Se billederne øverst i artiklen…

/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu