Se billederne: Dansk skuespillerpar gift

fredag d. 26. august 2016 kl: 13. 37 Af: Ritzau Fokus
20130828-193340-5-1000x625we
Molly Blixt Egelind og Benjamin Hasselfnug er blevet gift. Foto: Sonny Munk Carlsen/Scanpix (Arkivfoto)

"Den skaldede frisør"-stjernen Molly Blixt Egelind og skuespiller Benjamin Hasselfnug blev i weekenden mand og kone. Sammen har de en pige.

Under en udendørs ceremoni på Refshaleøen i København giftede Molly Blixt Egelind og Benjamin Hasselfnug sig i weekenden med hinanden.

Det fremgår af mange billeder, som både bruden, brudens mor – den folkekære skuespillerinde Søs Egelind – og flere andre celebre gæster har delt på Instagram under hashtagget “mollyogbenjamin16”.

– 2 x lykkelig, skriver Molly Blixt Egelind til et foto af hun og gemalen under åben himmel med guirlander svajende i vinden i forbindelse med ceremonien.

– Den smukkeste gåtur, jeg nogensinde har haft, skriver den 28-årige skuespillerinde til et andet billede, hvor hun bliver ført op til sin Benjamin, mens mor Søs kniber en tåre i baggrunden.

Også hun har delt et billede af datterens store dag.

– Lykkeligste lykkelige. Ældstedatteren giftet bort til jordens dejligste mand, jubler den 57-årige Vild med dans-darling til fotoet.

Søs Egelind overraskede brudeparret

På Instagram afslører en video fra bryllupsfesten også, at Søs Egelind overraskede det nygifte brudepar med et festligt sangindslag.

Blandt gæsterne var blandt andre skuespillerinden Mille Lehfeldt og hendes mor, Kirsten Lehfeldt, der har arbejdet sammen med Molly Blixt Egelinds mor, Søs Egelind, adskillige gange i comedyduoen “Kongeriget”.

– Hurra for den kærlighed, skriver Mille Lehfeldt til et kyssebillede af det nygifte brudepar.

Vild med dans: Kendisdatter træder i mors dansesko

Den 28-årige skuespillerinde, der er kendt fra Susanne Bier-filmen “Den skaldede frisør”, og den 29-årige skuespiller, der er kendt fra “Krøniken”, fik datteren Ellinor i sommeren 2014.

Bruden har i øvrigt ændret navn til Molly Blixt Hasselfnug-Egelind på Instagram.

Se nogle af de mange billeder fra brylluppet her:

2 x lykkelig 🐒🐒 #mollyogbenjamin16

A photo posted by mollyegelind (@mollyegelind) on


👰🏼🦄✌🏻️💕 den smukkeste gåtur jeg nogensinde har haft, hen mod 👦🏻🎩👑 @benjaminhasselflug

A photo posted by mollyegelind (@mollyegelind) on


Lykkeligste lykkelige ❤️❤️Ældstedatteren giftet bort til verdens dejligste mand#mollyogbenjamin16 #overjordiskglæde#kærlighed#grålabilmoder🎉

A photo posted by Søs Egelind (@segelind) on


Hurra for den kærlighed!!#mollyogbenjamin16 💍🌳🌰 💘✨✨✨✨✨✨✨✨💘

A photo posted by Mille L (@lillemehfeldt) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu