Se billederne: Her er verdens 20 smukkeste kvinder

torsdag d. 3. oktober 2013 kl: 19. 30 Af: Linea Schou
 

Lørdag blev verdens smukkeste kvinde kåret i skønhedskonkurrencen “Miss World”. Vi har samlet top 20 her – se selv om du er enig.

“Miss World” er verdens ældste, overlevende store skønhedskonkurrence, og den blev i sin tid startet i Storbritannien. Den årlige finale er typisk et månedlangt event med baller, gallafester, middage og aktiviteter, som kulminerer i et kæmpe, globalt mediedækket finaleshow. Pigerne bliver bedømt på en række punkter, og kan optjene point ved forskellige udfordringer, bl.a. en badetøjsopvisning og en velgørenhedsudfordring. Den udvalgte vinder rejser i et år rundt og repræsenterer “Miss World”-organisationen og dens værdisager.

20-årig indisk lægedatter vinder Miss World 2017

Den 28. september 2013 blev udgave nr. 63 af “Miss World”-konkurrencen afholdt på Bali, Indonesien. Der var i alt 127 deltagere, hvilket er det største antal i konkurrencens historie.

Se også – Galleri: Her er Verdens smukkeste kvinde

Dette års “Miss World”-vinder er den filippinske deltager, Megan Lynne Young. Det er første gang i konkurrencens historie at en filippinsk deltager vinder, og hun var endda en tidlig favorit til kronen.

Megan er 23 år, og født i Virginia, USA, af en filippinsk mor. Hun flyttede til Filippinerne da hun var 10 år gammel, og er kendt som skuespiller, model, vært, fredsambassadør, og nu verdens smukkeste kvinde.

 

De sidste fem års vindere:

– 2012: Yu Wenxia, Kina

– 2011: Ivian Sarcos, Venezuela

– 2010: Alexandria Mills, USA

– 2009: Kaiane Aldorino, Gibraltar

– 2008: Ksenia Sukhinova, Rusland

Del din kommentar

Forsiden lige nu