Se billederne: Mickey Mouse besøgte København

tirsdag d. 3. maj 2016 kl: 20. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 

I weekenden var Mickey Mouse på besøg i København for at lancere sit nye show Mickey and the Magician. Mickey besøgte nogle af de mest smukke og magiske steder i København.

Danmark er det land i Skandinavien, hvor flest mennesker vælger Disneyland Paris som deres favorit feriedestination –derfor valgte Mickey Mouse at tage til København for at promovere sit nye show.

I pressemeddelelsen lyder det således:

Mickey er klar og parat til at blive helten i en helt ny historie. Denne historie tager ham langt fra hans roller som konferencier, og tilbage til dér hvor Disney-magien begyndte. Han starter en helt unik oplevelse, hvor magien driver drømmene. Mickey lærer vigtige lektier fra ikoniske Disney tryllekunstnere, der sammen hjælper ham på vej mod hans drøm om selv at blive magiker. Men undervejs i sin læring møder han overraskelser – for selvom Mickey er begejstret af natur er han frygtelig klodset.

Husker du disse børneprogrammer? Ny iPhone 7 ude: Ingen vidste dette ville ske

Præmissen for showet er, at Mickey på magisk vis besøger de andre Disney-figurer – Askepot, Skønheden og Udyret, Løvernes Konge, Alladin og Frost kommer således til live på scenen.

Se billederne fra Mickeys besøg i galleriet herover.

Del din kommentar

Forsiden lige nu