Se billederne: Sådan festede stjernerne til Zulu Awards

fredag d. 3. februar 2017 kl: 14. 21 Af: Ritzau Fokus

Oslobåden husede cremen af dansk underholdning til torsdagens prisuddeling, hvor "Sjit Happens" storsejrede.

Danske superstjerner inden for film, musik, tv og sport var gået om bord på Oslobåden torsdag aften, hvor årets Zulu Awards fandt sted.

I spidsen som showets kaptajn var komiker Ruben Søltoft, der kunne se sin hitserie, “Sjit Happens”, snuppe statuetten som årets tv-serie.

– Det er virkelig overvældende og rørende, at vi fik lov til at vinde for fjerde år i træk!, skriver successeriens kvindelige hovedrolleindehaver, Stephania Potalivo, på Instagram.

Pris til Sofie Linde

Sofie Linde nappede også en pris til Zulu Awards. Seerne har kåret den 27-årige X Factor-værtinde som årets vært.

– Jeg ved godt, at jeg lidt ligner en roe med øjne og mund på det her billede, men jeg er bare så glad for min Zulu Award, skriver DR-darlingen til et billede på Instagram.

En af årets X Factor-dommere var også med til prisuddelingen. Mette Lindberg deltog i festlighederne sammen med Irina Olsen, der har delt et foto af de to.

– Min flotte date, skriver Irina Olsen til billedet.

Roland Møller hyggede med svømmestjerne

Skuespilleren Roland Møller, der medvirker i det Oscar-nominerede efterkrigsdrama “Under sandet”, minglede med svømmestjernen Jeanette Ottesen.

– Seksdobbelt verdensmester og vi har lige fået en drink og en smøg, lød det fra en imponeret Roland Møller.

Selv om cremen af dansk underholdning var samlet på Oslobåden, havde folketingspolitiker Rasmus Jarlov svært ved at spotte stjerner.

– Jeg er pinligt dårlig til kendte mennesker. Aner ikke, hvem de er. Men der var vist nok en masse af dem, skriver den konservative forsvarsordfører, der havde kæresten, Mascha Vang, under armen.

Se de festlige fotos her:

Potalivo:

Tusinde tak til alle jer som har stemt på #sjithappens til Zulu Awards 🙏 Det er virkelig overvældende og rørende, at vi fik lov til at vinde for 4 år i træk! Og glæd jer til på Søndag hvor showet bliver vist og min kære kollega og ven @rubenmedu er fantastisk som vært 💪🙏❤️

A photo posted by Stephania Potalivo (@stephaniapotalivo) on


Zulu Awards: De vandt priserne

Linde:

Jeg ved godt, at jeg lidt ligner en roe med øjne og mund på det her billede, MEN jeg er bare så glad for min #zuluaward ❤️ TUSINDE TAK ❤️ Min takketale var ikke værd at skrive hjem om. Jeg blev simpelthen så nervøs, og så glemte jeg at takke dem der er allervigtigst — alle jer der har givet jer tid til at stemme på mig. Og i det hele taget alle jer der altid er så søde ved mig ❤️ TAK ❤️

A photo posted by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on


Olsen:

Min flotte date til #ZuluAwards igår 👯@glitteronglitteroff

A photo posted by IRINA OLSEN (@irinathediva) on


Møller:

#zuluawards2017 #6timeworldchampion ❤️and We just had a drink and a smoke. #respect #jeanetteottesen #mamaimwithlegends

A photo posted by Rolaand Møller (@roland_moller) on


Sofie Linde til Zulu Awards: -Jeg håber på veer

Jarlov:

Vi var til Zulu Awards i går. Jeg er pinligt dårlig til kendte mennesker. Aner ikke hvem de er. Men der var vist nok en masse af dem … 😁😊

A photo posted by Rasmus Jarlov (@rasmus_jarlov) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu