Se billederne: Szhirley kidnappet af kendisvenner

tirsdag d. 13. oktober 2015 kl: 12. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Den stod på dansetime og bland-selv-slik, da Szhirley holdte forsinket polterabend.

Den stod på dansetime og bland-selv-slik, da Szhirley holdte forsinket polterabend. Foto: KHAN TARIQ MIKKEL/free

Sangsilden Szhirley blev overrasket med forsinket polterabend af veninderne.

Der er ikke noget at sige til, at sangstjernen Szhirley blev overrasket, da veninderne mandag tog fusen på hende med en polterabend. Det var nemlig en lettere forsinket polterabend, for sangerinden blev gift med musikproduceren Mads Møller i begyndelsen af juli.

– Så blev man lige high jacked af pigerne på en træt mandag morgen. Juhuu for forsinket polterabend, skriver sangerinden til et billede af hele venindeflokken på Instagram.

Danske kendiskvinder strålede til modefest

Og det er altså ikke hvem som helst, som hører til sangerindens inderkreds. En del af veninderne er nemlig også på kendislisten.

Fejrede dagen med sangerinder

Således kunne sangerinden fejre dagen med blandt andre “Sound of Music”-stjernen Maria Lucia, “S.O.A.P.”-sangerinden Saseline Sørensen, musicaldarlingen Julie Steincke, koreografen Toniah Pedersen og make-up artisten Nicci Welsh.

Danske sangstjerner forener familier på forlystelsestur

Venindeflokken fejrede dagen med en fælles dansetime, og senere kunne Saseline Sørensen afsløre på Instagram, at der også blev gået til den med bland-selv-slik, da kalorierne var blevet forbrændt.

Se hele venindeflokken her:

Så blev man lige high jacked af pigerne på en træt mandag morgen. Juhuuuuuu for forsinket polterabend 😍😍 #SzhirleysDag #SzhirleysPolter @camillamalmberg @lullulamb @imma_tone_ya @sofiekaas @clarakloevedal @nicciwelsh @saselines @juliesteincke @mariaangelova_fashionaddict ✨✨✨✨✨#DetErSåHyggeligt!!!

A photo posted by Szhirley (@szhirleys) onOg i dansetøj her:

Dancing queens 👸🏼👸🏽👸🏻👸🏽👸🏾👸🏿👸🏾👸🏽👸🏽 @Vesterbronx_Gym @imma_tone_ya @camillamalmberg @clarakloevedal @nicciwelsh @mariaangelova_fashionaddict @saselines @lullulamb @juliesteincke @annieleerasmussen #SzhirleysDag #szhirleyPolter #yaaaaay

A photo posted by Szhirley (@szhirleys) onSamt en video af dansen her:

Såååå dejlig en forsinket polterabend #WorthWaitingFor #SzhirleysDag #szhirleyPolter

A video posted by Szhirley (@szhirleys) on/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu

Mest læste

Mest sete gallerier