Se billedet: Abba forenet på scenen

torsdag d. 21. januar 2016 kl: 18. 00 Af: Anne Mejdahl Daugbjerg
 
Sådan husker vi Abba - onsdag aften var de sammen på scenen igen. Foto: Wikipedia

Sådan husker vi Abba – onsdag aften var de sammen på scenen igen. Foto: Wikipedia

For en enkelt aften blev Abba genforenet, efter premieren på Björn Ulveaus’ “Mamma Mia! The party”

Selvom det er en de år siden, de lavede musik sammen, lever drømmen om en Abba-genforening stadig. Og drømmerne fik deres ønske for en kort stund onsdag aften.

De fire medlemmer blev nemlig genforenet på scenen, da forestillingen “Mamma Mia! The party” havde premiere i Stockholm.

– Jeg er så glad for, at alle kunne komme. Vi er rigtig gode venner, sagde Björn Ulveaus inden premieren på hans forestilling.

Det var dog kun for en kort stund – for både Benny Andersson og Björn Ulveaus afviste, at gruppen ville finde sammen om musikken igen.

– Jeg siger bestemt nej. Det er godt som det er, at folk husker os som vi var – den energiske popgruppe, sagde Ulveaus til Expressen.

Få dage efter gendannelsen: Sørgeligt nyt for Abba-fans Verdens største supergruppe gendannes

Se billedet fra genforeningen herunder.

Mamma Mia vilket party! Den här kvällen kommer jag minnas länge – fantastisk show, god mat och så detta historiska ögonblick då ABBA förenas tillsammans på scen igen. Vilken kväll. Jag är rörd och lycklig. 💙 #mammamiatheparty #abba #tyrol #björnulvaeus #bennyandersson #show #åretsbästaunderhållning #musik #annifridlyngstad #agnethafältskog @gronalund @zapevents_pr @zapevents @expressennoje #abbaåterförenas #abbareunion #magiskkväll

Et billede slået op af Linda Lindorff (@linda_lindorff) den

Del din kommentar

Forsiden lige nu