Se billedet: Christiane deler nyt billede af sønnen

lørdag d. 4. februar 2017 kl: 12. 38 Af: Ritzau Fokus
20170204110059495_org
Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O'Connor blev forældre til sønnen Constantin 25. september. Foto: Scanpix/Thomas Lekfeldt

Trods overvejelser om at holde sønnen ude af rampelyset, har Christiane Schaumburg-Müller delt et nyt billede.

Det var noget af en overraskelse, da det celebre par Christiane Schaumburg-Müller og rapperen Liam O’Connor i foråret meddelte, at de skulle være forældre til en lille dreng.

Og interessen for sønnen Constantin, der kom til verden 25. september, har været stor fra både medier og fans.

TV2 afslører: -Derfor får Christiane comeback

Måske derfor har Christiane Schaumburg-Müller tidligere meddelt, at parret har diskuteret, som de skulle holde deres søn ude af rampelyset, indtil han er gammel nok til selv at bestemme.

Nyt billede af sønnike

Men nu har den stolte mor alligevel ikke kunnet dy sig for at dele et nyt billede af Constantin, der i dag er fire måneder gammel, på det sociale medie Instagram.

Her ses den lille dreng i armene på sin far, og det er tydeligt, at parrets fans har taget godt imod det nye billede, som har fået et væld af søde kommentarer med på vejen.

– Selv om verdens mest vidunderlige lille Constantin selvfølgelig selv skal have lov at bestemme, om han vil drukne de sociale medier i selfies om et årtis tid, så må han altså lige leve med at have en stolt mor, der en sjælden gang imellem ikke kan lade være at vise sin smukke søn frem, har Christiane Schaumburg-Müller tidligere skrevet på Instagram.

Heller ikke Liam O’Connor, der går under kunstnernavnet L.O.C., har kunnet dy sig for at vise sin søn frem til offentligheden.

Da rapperen i november udgav singlen “Husk”, medvirkede Constantin i musikvideoen til nummeret.

Comeback-dansevært: Der er et ekstra pres

Se billedet af Constantin her:

#picoftheday📷 #nofilterneeded #💙 #4months

A photo posted by Christiane Schaumburg-Müller (@christianesm) on


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu