Se billedet af den nyfødte: Astrid Krag mor for tredje gang

onsdag d. 25. november 2015 kl: 8. 00 Af: Ritzau Fokus
 
Astrid Krag har dannet par med rapperen Andreas Seebach siden 2003.

Astrid Krag har dannet par med rapperen Andreas Seebach siden 2003. Foto: FLINDT MOGENS/Polfoto

Sammen med rappermanden Andreas Seebach har folketingspolitikeren og den tidligere Vild med dans-semifinalist Astrid Krag fået endnu en søn.

Den står atter på lutter bleskift og babyidyl hjemme hos folketingspolitikeren Astrid Krag.

Den 33-årige socialdemokrat blev nemlig mor for tredje gang til en lille velskabt dreng tirsdag morgen, afslører hun på sin Facebook-profil til et billede, hvor den stolte far holder den lille fyr i armene.

Tak for dansen Adam: Men var han den rette taber?

– Lidt før seks i morges kom vores skønne lille søn til verden. Med dobbelthage og deller på armene er han helt perfekt, og vi har haft en dejlig første dag sammen med de to store søskende herhjemme, skriver den stolte, nybagte mor.

Sammen med rappermanden Andreas Seebach, der optræder under kunstnernavnet AndyOp, er parret i forvejen forældre til datteren Karla og sønnen Malte.

Sammen siden 2003

Krag og Seebach har dannet par siden 2003, og i september fortalte den dengang vordende mor hemmeligheden bag deres forhold.

– Det er lige gået op for os, at vi har været kærester i 12 år. Nu skal man jo passe på med at lade som om, man er ekspert, men jeg tror, at for os handler det om, at vi begge har nogle arbejdsliv, der ikke er helt almindelige. Det kræver, at vi er meget med i hinandens arbejdsliv, og at man accepterer, at man ind imellem må tage en ekstra tørn, sagde hun for et par måneder siden til Ritzau Fokus.

Vild med dans-værtinde: -Jeg hviler mere i mig selv nu

Den tidligere sundhedsminister er til dagligt ordfører for indfødsret- og ældreområdet og landede sidste år på tredjepladsen i den 11. sæson af Vild med dans.

Se hele opslaget og det søde billede af Krags nyfødte baby her:

Lidt før seks i morges kom vores skønne lille søn til verden 󾬓 Med dobbelthage og deller på armene er han helt perfekt og vi har haft en dejlig første dag sammen med de to store søskende herhjemme 🙂

Opslået af Astrid Krag på 24. november 2015


/ritzau/FOKUS

Del din kommentar

Forsiden lige nu