Se billedet: Sød lille prinsesse gør klar til Halloween

tirsdag d. 28. oktober 2014 kl: 10. 17 Af: Uffe Dahl
 
prinsesse Leonore

Med dette billede af sin lille prinsesse Leonore byder den svenske prinsesse Madeleine højtiden velkommen på Facebook.

Den svenske prinsesse Madeleine har lagt en Halloweenhilsen med et bedårende med et billede af sin lille datter på Facebook.

“Trick or treat” (slik eller ballade) er en sætning, som flere og flere danskere har taget til sig i takt med, at den amerikanske tradition Halloween har gjort sit indtog i det nordlige Europa. Og nu er den svenske kongefamilie også kommet med på løjerne.

Farvel til kronen: Svensk prinsesse forlader landet

Med et bedårende billede af sin lille prinsesse Leonore byder den svenske prinsesse Madeleine højtiden velkommen på Facebook.

– Sweet pumpkins, skriver Madeleine til billedet af den otte måneder gamle hjerteknuser, som hun har med sin amerikanske mand Chris O”Neill.

På billedet sidder Leonore ved siden af det karakteristiske Halloween-græskar. Og selvom Halloween traditionelt går ud på at skræmme hinanden med uhyggelige masker til spindelvævsudsmykkede fester, er der ingen uhygge at spore i den lille prinsesses charmerende smil.

Madeleines Halloweenhilsen bærer desuden en kærlighedserklæring til sin lille datter, da “pumpkin” ud over at betyde græskar også er et yndet kælenavn på engelsk.

Ud over at holde sine følgere opdateret om stort og småt i den royale familie, bruger prinsesse Madeleine samtidig sin facebookprofil til at gøre opmærksom på de mærkesager, der står prinsessens hjerte allernærmest.

Prinsesse viser sin nye baby frem: Se billedet her

Som ansat i “World Childhood Foundation”-organisationen har prinsesse Madeleine særlig fokus på børns rettigheder, hvilket flere af hendes opdateringer også bærer præg af.

Madeleine og hendes mand Chris O´Neill blev gift i 2013 og bor sammen med deres lille datter i New York, hvor de flyttede til i 2010.

Del din kommentar

Forsiden lige nu